BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Žena izgleda brutalno, faca, siss, guza. Sad ima 35g, rodila je prije 5g, i danas žena bira koga hoce. Ne znam sta je cudno da takva zena naplati 500e za 2, 3h
Neke na EGE sto traze 250, 300e za 1h a nisu joj ni do koljena.
Meni je cudno iskreno.
Zato sto je ovdje sve preko 100e preskupo
A sve preko 30 god staro i ne vrijedi.
Pa reko da nije neka Monika Beluci zalutala.

Tersbosanka69 je iz Sarajeva, radila prije nekih 8g, al ona je bila 500e i nije se lako moglo doc do nje. Al je zena raja i nije ni umišljena i ko nije bezobrazan ona je izuzetno fer i bas ljudina. I danas se nekad cujemo. I nabacila mi je par cura. Jednom kad sam bio u Sarajevu me počastila jednom djevojkom, kaze frende zasluzio si :)
A Andrea je iz Busovace al je radila u Sarajevu. Ona je prije 6g radila, bila oko 100km. Meni uzela samo 150km za 4 dana na moru. Kad smo dogovarali, pitam zasto tako jeftino, sat 100km a 4 dana 150km. Kaže pa more je u pitanju.
Jel Andea u Busovaci jos ili samo Sarajevo radi? Iz Zenice sam ,pa mi blize.koji joj je profil?hvala

Zdravo, zanima me da li znate da li ima neka djevojka koja bi se htjela upoznati sa djevojkom, poslije mozda i sa njenim prijateljem pa da se druze zajedno?

Meni je cudno iskreno.
Zato sto je ovdje sve preko 100e preskupo
A sve preko 30 god staro i ne vrijedi.
Pa reko da nije neka Monika Beluci zalutala.
E sta nece covjek sve procitati i cuti..i onda mene napadnu kao dosadan psihicki bolesnik ovo ono...zamisli te bijede da more vidjela nije..haha..pa sta bi tek samnom radila sunce ti jebem...znas onu "Gdje si zivot potrosio prijatelju moj" haha 😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh