BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Molim retardiranog Elkija da se ne javlja na moje postove jer mi nije u cilju a ni ljudski da se raspravljavam sa mentalno ograničenom osobom 🤣🤣
P.S. jucer rece da sam ja Viktorija a sad da hocu ženit Viktoriju, pa de se dogovori sam sa sobom prvo 😆😆😁🤣🤣😂
Ovo je BiH forum a cini mi se da ima i Dalmacija svoj..pa napravi skok...Visis ovdje 0-24...Sto si igro na Lazio u kontru meni pa popusio nisam ti ja kriv..😎ugodan ostatak dana freak hahaha

Ovo je BiH forum a cini mi se da ima i Dalmacija svoj..pa napravi skok...Visis ovdje 0-24...Sto si igro na Lazio u kontru meni pa popusio nisam ti ja kriv..😎ugodan ostatak dana freak hahaha
Hahaha a neda ti se nista pogodit, niti sam Viktorija, niti sam dalmacija, njih ne podnosim organski, niti sam ista igra u inat tebi, js nekog boli kurac za tebe pa ce igrat u inat tebi 🤣🤣🤣

Pitanja za raju, mogu da jebem ravno sat vremena bez da svršim. Kako da ubrzam to, ne mislim da budem zec pa da za 5 minuta svršim. Ove kurve, jeste imale takvih mušterija?

E ovako, bio sam kod eskorta u jednom gradu u Bosni, na sjeveru...Cura mi je ispricala da je psihopat pratio, vrijedjao , slao zvucne poruke da je ubijao ljude ..Cura ga procjenila u razgovoru da je teski psihopat , vrlo agresivan ali na startu vjesto krio, dogovarali par dana .Da ne duzim, osoba je iz druge drzave..Da li se moze sa dokazima, vrlo opasnim otici u nasu policiju I nesto poduzeti...On ce se javljati sigurno I drugim eskorta zenama I mozda pokusati neke katastrofe uraditi..Stariji je covjek a ova mladja osoba, ca.26-30 godina...

E ovako, bio sam kod eskorta u jednom gradu u Bosni, na sjeveru...Cura mi je ispricala da je psihopat pratio, vrijedjao , slao zvucne poruke da je ubijao ljude ..Cura ga procjenila u razgovoru da je teski psihopat , vrlo agresivan ali na startu vjesto krio, dogovarali par dana .Da ne duzim, osoba je iz druge drzave..Da li se moze sa dokazima, vrlo opasnim otici u nasu policiju I nesto poduzeti...On ce se javljati sigurno I drugim eskorta zenama I mozda pokusati neke katastrofe uraditi..Stariji je covjek a ova mladja osoba, ca.26-30 godina...
Odakle je on i sta ce ona reci jebem se za pare i ovaj mi prijeti nego neka ona njega blok i trazi sliku ko sve normalne i imaju zastitu a to je neki idiot

Maja 26 godina/ 170-60-4 SREDA I ČETVRTAK
Ćao, u Banja Luci sam
Nudim oral i klasiku seks, pola sata je 70e u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete.
Poziv ili whatsapp poruka na 06680
9495

Da li ima neko preporuke brojeve da razmijenimo za Tuzlu i okolinu a da nisu sa oglasa,ja imam dva broja pa da razmijenimo provjereno
Pitat cu curu, ne zelim lose stvari da se dogode osobi..Covjek je notorna katastrofa, glumi finocu a tamo nedaj Boze nikome....Fujjj
Ima svasta meni se jave na broj svasta laju ko cuke ja ih samo zabiljezim,e sad kad se jave samo cao block,i kome sam pokusala dat drugu sansu,on ostaje idiot pa ostaje.Provociras pises i onda mogu li doc,ne moze.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh