BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ma zbog takvih paćenika i ovo malo cura sto ima ovdje otjeraće.Pa onda slobodno možete razmjenjivati sami izmedju sebe slike i profile. A ujedno i promjeniti naziv ovog foruma na forum drkadzija i pedera.
I bolesnika
Najveci sljam je na ovom forumu.
Cura i zena ima ali rade u zatvorenim krugovima i biraju musterije.
Meni jedan nudi xbon za Sofijino ime i prezime u pp.I sta imas od toga?
Pa majmune jedan ja tu curu prije svega gotivim i postujem jer imam s njom korektan odnos.
Sta treba zivot da joj unistim i da se poslije toga osjecam normalno i dobro.
Konji jedni!
Trazite im mane pola vas ovdje kao da vam je centrifuga mozgove oprala na 90 stepeni.

Idiote, sto te zanima njeno
Kakvi pacenici jebo te grob
Oce te li i kucnu adresu br. patika sta jedu i spavaju li
Ja sam sinoc dobio od sve i jedne i brojeve privatne i profile fcb inst i ostalog al vam drkarosima nebih proslijedio nema tih para
To je privatnost glupani jedni
Treba ih ceku napraviti I bat cekicem po vugla iz sve snage...Ovo su neki mladji kreteni , 100 posto...

bacio bih pod jaja nešto,ali da nije smor i grob neki.....ozbiljan sam tako da kada pošaljete broj isti neče niko nikada znati....čuna me boli za komentare na ovom forumu

bio sam danas kod cure, super utisak! U Sarajevu odavno nema dobre ponude jer debili neki pljačkaju ove ruskinje i brazilke, tako da ce dosta proci dok ne povratimo ugled.

Sve u svemu, akcija je super, iznenađen sam jer je cura mlada. Pusenje je bez, i odlična je 9/10. Akcija je takva da se trudi i dogovor je bez ikakvih problema. Kaže da često dolazi u BiH, ali slabije u Sa zbog takve situacije kakva jeste.

Podijelio sam iskustvo iako mnogi nisu zaslužili jer pišu ovdje besmislice.
kolega, jel moze info u kojem je kvartu? uzeo bih smjestaj negdje blizu. moze i u poruke

Jedino ko je gori od ovih što traže podatke žena, su mi ovi što ne daju brojeve nego traže neke zamjene. Legendo ili napiši ovdje ili nemoj nikako i samo je ti trpaj.

MOSTAR ☺️
Maja 26 godina/ 170-60-4
Ćao, u Mostaru sam
Ponedeljak od 20:30 - 00:00
Utorak 11:00- 22:00
Sreda 11:00- 19:00
Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete.
Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 06680
9495

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh