BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Zato opusteno,zajebancija,recenzije...a da se sve zna,zna se.Ali to su njihovi zivoti ne nasi.Zajeban je ovo posao bez obzira koliko zarade.Traume ostaju zauvijek 😉
Mozes li mi samo potvrditi za onog lika jel ok sve i ako imas njegov br ili neki kontakt bio bih zahvalan moze i u pp volio bih se cuti s njim dobar je lik ako je sve mahalska u vezi njega zao bi mi bilo oravo da je istina sto mahalaju

bacio bih pod jaja nešto,ali da nije smor i grob neki.....ozbiljan sam tako da kada pošaljete broj isti neče niko nikada znati....čuna me boli za komentare na ovom forumu

bio sam danas kod cure, super utisak! U Sarajevu odavno nema dobre ponude jer debili neki pljačkaju ove ruskinje i brazilke, tako da ce dosta proci dok ne povratimo ugled.

Sve u svemu, akcija je super, iznenađen sam jer je cura mlada. Pusenje je bez, i odlična je 9/10. Akcija je takva da se trudi i dogovor je bez ikakvih problema. Kaže da često dolazi u BiH, ali slabije u Sa zbog takve situacije kakva jeste.

Podijelio sam iskustvo iako mnogi nisu zaslužili jer pišu ovdje besmislice.
kolega, jel moze info u kojem je kvartu? uzeo bih smjestaj negdje blizu. moze i u poruke

MOSTAR ☺️
Maja 26 godina/ 170-60-4
Ćao, u Mostaru sam
Ponedeljak od 20:30 - 00:00
Utorak 11:00- 22:00
Sreda 11:00- 19:00
Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete.
Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 06680
9495

Da odgovorim ovom Bojanu 343...Sta je sa Sarom,top riba I to...Prvo,Medena25 je Sofija,a sta je sa Sarom imas broj ukucas u pretrazivac pa je pitas.Kolko vidim radi u 16,Al to je njen problem.Prodjite se mene I direktno ih pitajjte.Odsad javno svima odgovaram sa navodjenjem profila koji me pita 😉

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh