Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MiniNesto u Sarajevo sigurno?
71000SArajevo brooj?
Eto nastavljaš kume odjavljujem se duše mi sa ovog beskorisnog foruma.....Moze li neko u privatnu poruku poslati Sofijino ime i prezime na fb ili instagramu?
Moze i meniMoze li neko u privatnu poruku poslati Sofijino ime i prezime na fb ili instagramu?
Ma klosarska poslaMa zbog takvih paćenika i ovo malo cura sto ima ovdje otjeraće.Pa onda slobodno možete razmjenjivati sami izmedju sebe slike i profile. A ujedno i promjeniti naziv ovog foruma na forum drkadzija i pedera.
I bolesnikaMa zbog takvih paćenika i ovo malo cura sto ima ovdje otjeraće.Pa onda slobodno možete razmjenjivati sami izmedju sebe slike i profile. A ujedno i promjeniti naziv ovog foruma na forum drkadzija i pedera.
A mozes li nam ti reći svoje pravo ime i prezime,matični broj,adresu stanovanja,gdje radis,koliko zaradjujes,kako ti ide profil na fb i instag.Jesi oženjen koliko djece imas. Daj molim te takve stvari se ovdje nit traze niti daju nekome.Moze li neko u privatnu poruku poslati Sofijino ime i prezime na fb ili instagramu?
Kojeg lika...ma zajebavaju se debili da se ubio.A kad je tu seru sto je tu...Jos poruka ovim sto fol kao izjavljujete ljubav kurvama.Pa sta to vas boli kurac I ko mi sta moze zabraniti.Imate pp pa da se dogovorimo za tu zabranuMa klosarska posla
Dobio sam od sve i jedne profile jer mi je trebalo pravo ime jednog lika sa kojim sam sjedio u par navrata do jutarnjih sati niti jednu zapratio nisam pogledao slike nema ga na slikama sa njima i cao
A zao bi mi bilo da je istina to sto mahalaju o njemu jer je pozitiva bio
Klosari obicni nemaju pola marke u dzepuI meni pisu nonstop I ako nastave navescu sve profile...Ko je Sofija,Crnka,Sara ,Mini...imas li FB Instagram tik tok,novi broj od ove od one...eto nek se javi neko kome sam dao![]()
I meni placaju necu i cao nista da kazemI meni pisu nonstop I ako nastave navescu sve profile...Ko je Sofija,Crnka,Sara ,Mini...imas li FB Instagram tik tok,novi broj od ove od one...eto nek se javi neko kome sam dao![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|