sale95
Active member
Jok..priznajem I toZovemo dnk emisiju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok..priznajem I toZovemo dnk emisiju![]()
Jesi li poznavao tog likaOdoh stvarno sam neozbiljan...I ne provocirajte civjeka kao izvrsio samoubistvo...kad je tu I kad pise serete svi...kad ga nema fali vam...Lp svima,pogotovo damama![]()
Bar ne upadas u tudje stanove dok se ljudi jebu.Sad Hare konta jbt ovaj ima vise informacija nego onaj![]()
Ma ziv je sta vam je..nego ona koka neki dan sto se ubila radi papagaja zivjela u mojoj zgradi prije par godina...U Sarajevu iz Zenice jeJesi li poznavao tog lika
Ma misli na RomeaJesi li poznavao tog lika
Nas 2 imamo otvorenu vezu...bitno je da cemo ostariti skupaBar ne upadas u tudje stanove dok se ljudi jebu.Respect hahaha
Ne dudlam budalama
Rođen sam u Sarajevu, kladioničar nisam, dijagnoze postavljaj sebi. Dalje, smiješno je da meni nešto govoriš a u istoj rečenici spominješ kurve i uspoređuješ ih sa damama... Dame se zna šta su , a kurve to sigurno nisu. Ako ti imaš tako niske standarde onda je to tvoj problem druže nije moj.A ja l3vata ovog Starrmo
Uđe na forum di je prostitucija tema i prica o damama koda su dnol...pa sto onca to o tebi hovori druže
Al lik ima 2 dijagnoze
1. Rođen u Mostaru
2. Propali kladioničar
One.su tebe DAME a ti obicno spadaloRođen sam u Sarajevu, kladioničar nisam, dijagnoze postavljaj sebi. Dalje, smiješno je da meni nešto govoriš a u istoj rečenici spominješ kurve i uspoređuješ ih sa damama... Dame se zna šta su , a kurve to sigurno nisu. Ako ti imaš tako niske standarde onda je to tvoj problem druže nije moj.
Uf još jedan odvjetnik kurvi... Ajd legendo nađi si život mimo ovog čemernog foruma a mene se okani. Idi jebi neku sifiličarkuOne.su tebe DAME a ti obicno spadalo
Pa šta onda ti radis ovde ako je ovo čemerno i svi su ološ a ti "gospodin"Uf još jedan odvjetnik kurvi... Ajd legendo nađi si život mimo ovog čemernog foruma a mene se okani. Idi jebi neku sifiličarku
Tražim kurve i skupljam informacije o njima, tu sam već puno godina i imam malo drugačije standarde kad je taj sport u pitanju. Imam ja godina , vjerojatno si još sisu dudlao kad sam ja guzio po Europi. Ali nemam ni vremena ni lovaca za takve kao ti i par drugih koji govore o nekom respektu kurvi ili ih brane i pričaju o nekom moralu. Baš je svijet otišao u kurac .Pa šta onda ti radis ovde ako je ovo čemerno i svi su ološ a ti "gospodin"
Govedo jedno.
Ma ja se jednom dogovarao pisala moze motel neki u kinosvra ili auto brzinski. Nije mi se svidjela nijedna opcija, za par dana mi je izbaci na tiktoku, narkomanija teska bjezi od toga.Nw znam cini se onako malo visocija oko 170 ja takve volim al spora je na porukama
Čekaj koja je to?Ma ja se jednom dogovarao pisala moze motel neki u kinosvra ili auto brzinski. Nije mi se svidjela nijedna opcija, za par dana mi je izbaci na tiktoku, narkomanija teska bjezi od toga.
Mona sa col ili ege, ne znam gdje ste je nasliČekaj koja je to?
Aha znam, za zaobići.Mona sa col ili ege, ne znam gdje ste je nasli
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |