Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih da se mijesam,samo se slazem sa tvojim misljenjem.To Hare reci I'm.. ti si jedini zastitnik prava zena ovdjeOdoh,mora neko I radit l(jbg kad nemam picku).
Ja sam mislio da si ti moja "tampon zona"...Ne bih da se mijesam,samo se slazem sa tvojim misljenjem.![]()
Ja sam se dogovorio s njom, trazi motel, ja doso u motel i samo odjednom cura se ne javlja skoro sat vremena, nakon sat vremena javlja se a tamo u pozadini se neki lik dere na nju sto je dosla ovamo. Ne znam jel prevara il treba ima nekih nerijesenih problema al meni je ovako bilo, ja uteko za minutuMoze brzi odgovor kakva je ova jel bio neko vrijedi li otici kakva jd ovako ???Mona +387644216677 Sarajevo, Independent | City of Love
Dodji daaa se upoznamo , zasigurno se nećeš pokajati. Whatsup.+387644216677cityoflove.com
Nw znam cini se onako malo visocija oko 170 ja takve volim al spora je na porukamaJa sam se dogovorio s njom, trazi motel, ja doso u motel i samo odjednom cura se ne javlja skoro sat vremena, nakon sat vremena javlja se a tamo u pozadini se neki lik dere na nju sto je dosla ovamo. Ne znam jel prevara il treba ima nekih nerijesenih problema al meni je ovako bilo, ja uteko za minutu
Visoka 180, a ima 40kg..takva je...proslo ljeto dogovorio,kad je sjela u auto dao joj 20km da popije kafu i pobjegaoMoze brzi odgovor kakva je ova jel bio neko vrijedi li otici kakva jd ovako ???Mona +387644216677 Sarajevo, Independent | City of Love
Dodji daaa se upoznamo , zasigurno se nećeš pokajati. Whatsup.+387644216677cityoflove.com
Znaci krš neki da ne idemVisoka 180, a ima 40kg..takva je...proslo ljeto dogovorio,kad je sjela u auto dao joj 20km da popije kafu i pobjegao
Kako znate da je Italija,Španija? Znate je privatno ili ima Instagram ili FB pa je pratite? Drži neki salon, šta je kakva je fora tu pa znate takve detalje?Sad je italija nije do spanije stigla, tamo ide sledecu turu hahah
Sta kad vam dodje neka u Mostar ili Banja Luku I znate jbt koja je ulica I sprat I to pisete to nisu detalji jel.. A Spanija I Italija su sirok pojam,zemlje 10 puta vece od ove nase.Fokus je bio da se zna provesti,bilo to u Las Vegasu ili Malom Mokrom Lugu svejednoKako znate da je Italija,Španija? Znate je privatno ili ima Instagram ili FB pa je pratite? Drži neki salon, šta je kakva je fora tu pa znate takve detalje?
Pa dobro to je ok, ja znam detalje kad je u Mostaru gdje bude i to, ali kažem da me zanima kako znate takve druge detalje o Sofiji i gdje je šta radi?Sta kad vam dodje neka u Mostar ili Banja Luku I znate jbt koja je ulica I sprat I to pisete to nisu detalji jel.. A Spanija I Italija su sirok pojam,zemlje 10 puta vece od ove nase.Fokus je bio da se zna provesti,bilo to u Las Vegasu ili Malom Mokrom Lugu svejedno
Nije valjdaKo je ta crnka iz sarajeva sto onaj lik izvrsi samoubistvo zbog nje
Na sta je ovaj narod spao boze sacuvaj
Znam I detalj o Sofiji da je nedavno upravo to ime proglaseno za najljepse ime na svijetuPa dobro to je ok, ja znam detalje kad je u Mostaru gdje bude i to, ali kažem da me zanima kako znate takve druge detalje o Sofiji i gdje je šta radi?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|