BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Moze brzi odgovor kakva je ova jel bio neko vrijedi li otici kakva jd ovako ???
Ja sam se dogovorio s njom, trazi motel, ja doso u motel i samo odjednom cura se ne javlja skoro sat vremena, nakon sat vremena javlja se a tamo u pozadini se neki lik dere na nju sto je dosla ovamo. Ne znam jel prevara il treba ima nekih nerijesenih problema al meni je ovako bilo, ja uteko za minutu

Niko na kraju ne odgovori za onu kod ekonomske sto je bila na superoglasima, jel provjereno, kakva je situacija posto zena uzima 120KM za 1h, pa malo sumnjivo hahahaha

Ja sam se dogovorio s njom, trazi motel, ja doso u motel i samo odjednom cura se ne javlja skoro sat vremena, nakon sat vremena javlja se a tamo u pozadini se neki lik dere na nju sto je dosla ovamo. Ne znam jel prevara il treba ima nekih nerijesenih problema al meni je ovako bilo, ja uteko za minutu
Nw znam cini se onako malo visocija oko 170 ja takve volim al spora je na porukama

Maja 26 godina/ 170-60-4 NEDELJA
Ćao, u Banja Luci sam
Nudim oral i klasiku seks, pola sata je 70e u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete.
Poziv ili whatsapp poruka na 06680
9495

Kako znate da je Italija,Španija? Znate je privatno ili ima Instagram ili FB pa je pratite? Drži neki salon, šta je kakva je fora tu pa znate takve detalje?
Sta kad vam dodje neka u Mostar ili Banja Luku I znate jbt koja je ulica I sprat I to pisete to nisu detalji jel.. A Spanija I Italija su sirok pojam,zemlje 10 puta vece od ove nase.Fokus je bio da se zna provesti,bilo to u Las Vegasu ili Malom Mokrom Lugu svejedno

Sta kad vam dodje neka u Mostar ili Banja Luku I znate jbt koja je ulica I sprat I to pisete to nisu detalji jel.. A Spanija I Italija su sirok pojam,zemlje 10 puta vece od ove nase.Fokus je bio da se zna provesti,bilo to u Las Vegasu ili Malom Mokrom Lugu svejedno
Pa dobro to je ok, ja znam detalje kad je u Mostaru gdje bude i to, ali kažem da me zanima kako znate takve druge detalje o Sofiji i gdje je šta radi?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh