Kome mozes posao sjebat druze ne prate svi ovaj forum ko ja i ti nadju one sebi svakakoJoooj strahoba. Kad napise neko kakvu kritiku i iskrenu recenziju onda kazu hejtujes joj posao i sl.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kome mozes posao sjebat druze ne prate svi ovaj forum ko ja i ti nadju one sebi svakakoJoooj strahoba. Kad napise neko kakvu kritiku i iskrenu recenziju onda kazu hejtujes joj posao i sl.
![]()
Em je u Zenici bila i kriza, a nakon ovog hapšenja nedavno i ove postojeće su se malo umirile.Cao drustvo jel ima neko kontakt neke djevojke zenica ili okolina?hvala unapred!
Treba li ružu donositi tko bude dolazio danas?Mostar od 20:30 h do 22:00 h
+387 61 240 892
ps. sretno Valentinovo![]()
Znaci nista u zenici?Em je u Zenici bila i kriza, a nakon ovog hapšenja nedavno i ove postojeće su se malo umirile.
Nikakva novosadjanka sve radi sa kondomomPozdrav...zna li neko možda da li je Žana u Bijeljini trenutno, i kakva su iskustva sa njom. Hvala!
Nikakva losa bacene pare i za nju i za hercegovkuPozdrav...zna li neko možda da li je Žana u Bijeljini trenutno, i kakva su iskustva sa njom. Hvala!
Mostar 15.02. (subota) samo jedan dan
Od 13h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija![]()
Nemoj da ides kod nje, ja otisao na dogovoreno vrijeme likuša se uopste nije htjela javitijel iko isao kod ane mostar da dadne neki komentar kakva je usluga .
Mislis na Trebinjku "Keti" koja dolazi u Bijeljinu sa vremena na vrijeme ?Nikakva losa bacene pare i za nju i za hercegovku
Katastrofajel iko bio kod Elme sa CoL-a?
Elma Sarajevo, Independent | City of Love
Druzenje samo za ozbiljnu stariju gospodu u mom prostoru a poslije kad se upoznamo,moze i kod vas.Takodje nudim threesome s drugaricom atraktivnom hot slim plavusom.Nazvati pola h ili sat prije susreta,nemam viber ...cityoflove.com
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|