BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ovo sa ženama u BIH je prevršilo svaku mjeru. Pogledajte samo šta nam rade!
Lupaju cijene od 300KM za pola sata druženja, mi pristanemo i na to, onda nam traže da se slikamo i šaljemo im slike kao da se mi nudimo po oglasima. I kad sve to ispoštujemo dođemo kod njih koje se nisu istuširale nakon mušterije prije nas. Zaista nas ponižavaju i prave velikim budalama.

Zato drugovi pozivam nas na BOJKOT!

Bojkotujmo ove bezobraznice i kurve bez mentalnog morala (Prije desetak godina kurve su imale manire i moral, danas ih nemaju).

Hajde da u mjesecu Aprilu napravimo bojkot i bukvalno nijednu ne nazovemo niti joj odemo.
Pa kad vide da i mi imamo mozak, fino će razmisliti da spuste visoko podignute noseve.
Postat će prijatnije u komunikaciji i samim tim će i usluga biti bolja. Smanjit će one i cijene, a pogotovo im neće padati na pamet da nam traže slike, x bonove i ostale pizdarije.
Pokažimo da smo muškarci i uzvratimo udarac!
Ja ne znam ko vama uzima tri stoje za pola sata. Do sad sam išao i kod domaćih i strankinja i nisam nikad dao više od 200. Domaće od 150 do 200, a strane 200. Cjenkati se nije sramota. Ove što su tražile više sam samo preskočio.

Zanima me jel neko posjetio ove dvije dugo se vrte na oglasima sad su i na sityofove.
Poz
Bio sam kod plave mrsave nekoliko puta prije 3g...pozuruje, najradije bi da joj sad pare na vratima i Ides kuci.. ne znam kakva joj je drugarica, neko je pisao da je teska droga u pitanju

Moze brzi odgovor kakva je ova jel bio neko vrijedi li otici kakva jd ovako ???
Ja sam se dogovorio s njom, trazi motel, ja doso u motel i samo odjednom cura se ne javlja skoro sat vremena, nakon sat vremena javlja se a tamo u pozadini se neki lik dere na nju sto je dosla ovamo. Ne znam jel prevara il treba ima nekih nerijesenih problema al meni je ovako bilo, ja uteko za minutu

Niko na kraju ne odgovori za onu kod ekonomske sto je bila na superoglasima, jel provjereno, kakva je situacija posto zena uzima 120KM za 1h, pa malo sumnjivo hahahaha

Ja sam se dogovorio s njom, trazi motel, ja doso u motel i samo odjednom cura se ne javlja skoro sat vremena, nakon sat vremena javlja se a tamo u pozadini se neki lik dere na nju sto je dosla ovamo. Ne znam jel prevara il treba ima nekih nerijesenih problema al meni je ovako bilo, ja uteko za minutu
Nw znam cini se onako malo visocija oko 170 ja takve volim al spora je na porukama

Maja 26 godina/ 170-60-4 NEDELJA
Ćao, u Banja Luci sam
Nudim oral i klasiku seks, pola sata je 70e u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete.
Poziv ili whatsapp poruka na 06680
9495

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh