Musleup2
Active member
Lik je jedan od jačih i iskusnijih jebača na forumuBez obzira na njegov nick @Neiskusan1991
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lik je jedan od jačih i iskusnijih jebača na forumuBez obzira na njegov nick @Neiskusan1991
Taman im..ugodno s korisnimQUOTE="Hajko1971, post: 380567, member: 58557"]
Dat cu mu rodicu ima 48god malo hega ima penziju
Sta mu fali jos nevina a on neiskusanTaman im..ugodno s korisnim![]()
Jesi prvo macehuJucer sam opalio od macehe kcerku znaci nema te kurve da je bolja i jebovoznija od nje nema sta nismo radili.Od lizanja gutanja,ljubljenja,anal,ma sve nađite sebi neku malu za besplatno jebo ove nase droljetine hoce ogorman iznos a nisu ni za pola marke sve im smeta
Odavno sam ja tu druze..nego mi izjebu zivce ovi hudnici..pa me banuju..al pisaj ih..Elki kako je počeo stici ce nas sve![]()
Što bi neko provociro svađu između tebe i bilo koga, nisi bitan u ovom filmu između Neiskusnog i Crnke, a među njenim nogama ima dovoljno pičetine da svi mi pomalo glođemo, i tebi da ostane i ti da glođeš neće se potrošiti.Ma pusti..provokator..pokusava isprovocirati opet svadju između mene i crne..al ne pali vise ta provokacija..
Ma ne daj živce. Meni su isto neki komentari katastrofa, imaju poneki malo previše kolmpleksa. Al sta ces. Ako budem moga u Mostar banit za vikend do Crnke pa moremo oivu popit. U mene je malo specifična situacija u vezi dolazaka pa mi nezgodno zagovorit točan termin al gledat cu.Odavno sam ja tu druze..nego mi izjebu zivce ovi hudnici..pa me banuju..al pisaj ih..
Samo opusteno..
S Crnkom nema fule idu zguzi, ja sam prco 2 ili 3 puta i uvijek mi je bilo šou. Sad ima u ponudi anal, znači vrhunska usluga.Ma ne daj živce. Meni su isto neki komentari katastrofa, imaju poneki malo previše kolmpleksa. Al sta ces. Ako budem moga u Mostar banit za vikend do Crnke pa moremo oivu popit. U mene je malo specifična situacija u vezi dolazaka pa mi nezgodno zagovorit točan termin al gledat cu.
Pa napisa da ce se povuc iz posla sta ces da glodjesŠto bi neko provociro svađu između tebe i bilo koga, nisi bitan u ovom filmu između Neiskusnog i Crnke, a među njenim nogama ima dovoljno pičetine da svi mi pomalo glođemo, i tebi da ostane i ti da glođeš neće se potrošiti.
Pa kolko godina ima kad vec toliko najavljiva penzijuHAHAHHAHAAHAHA STO JES JES
64 i kateter nosiPa kolko godina ima kad vec toliko najavljiva penziju![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|