BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jucer sam opalio od macehe kcerku znaci nema te kurve da je bolja i jebovoznija od nje nema sta nismo radili.Od lizanja gutanja,ljubljenja,anal,ma sve nađite sebi neku malu za besplatno jebo ove nase droljetine hoce ogorman iznos a nisu ni za pola marke sve im smeta

Maja 26 godina/ 170-60-4
Ćao, u Banja Luci sam još par sati
Nudim oral i klasiku seks, pola sata je 70e u mom smeštaju.
Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete.
Poziv ili whatsapp poruka na 0644331419

Odavno sam ja tu druze..nego mi izjebu zivce ovi hudnici..pa me banuju..al pisaj ih..
Samo opusteno..
Ma ne daj živce. Meni su isto neki komentari katastrofa, imaju poneki malo previše kolmpleksa. Al sta ces. Ako budem moga u Mostar banit za vikend do Crnke pa moremo oivu popit. U mene je malo specifična situacija u vezi dolazaka pa mi nezgodno zagovorit točan termin al gledat cu.

Ma ne daj živce. Meni su isto neki komentari katastrofa, imaju poneki malo previše kolmpleksa. Al sta ces. Ako budem moga u Mostar banit za vikend do Crnke pa moremo oivu popit. U mene je malo specifična situacija u vezi dolazaka pa mi nezgodno zagovorit točan termin al gledat cu.
S Crnkom nema fule idu zguzi, ja sam prco 2 ili 3 puta i uvijek mi je bilo šou. Sad ima u ponudi anal, znači vrhunska usluga.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh