Julijin Romeo
Member
Sofija na prvom mjestuKoja je bolja Jully ili Jullyja
Pa Jully
A Julija je sad niza seoska liga..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sofija na prvom mjestuKoja je bolja Jully ili Jullyja
Fkt prejako iskustvo s Jully.. Uzeo sat i'po iscijedila me da valja..a kako je mirisala brateee..jos po sebi osjetim taj miris..mislim da se necu tusirati naredna dva danaNema na cemu druze. Poslije Jully si miran sedmicu dana. Jedini je problem kako ovo nadmasiti.
Ma volim ja tebeČovječe mislim da nisi razumio. Kakve veze ima 92, osim sa nacionalizmom....a ovo sto sam ja napisao nema veze sa tim...i dalje smatram da vjera l kurvanje ne ide jedno sa drugim.....nema veze sto piše i ma zagrebačkom forumi.....
Ljubavi moja samo nemoj uvoditi novo u ponudu i bit ces i ostati najljepsa i najbolja od svih..Hej volim teMostar(petak) od 12h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Ima jedna ljepsa od obje te...jbg@lauda9 hvala tebra za ovu ljepoticu
Osim moje Sofije koja je meni ljepsa od nje.
Niti jedna ova nasa domaca joj nije ni za pertle zavezat..I poslijednji atom snage je izvukla iz mene..nece mi se ovaj bekrija dici naredna dva dana
Nije ni cudo Brazil prvak svijeta
2 kružna toka i Binvest diskontIma li što u Posušju
Insane in the membrane,insane in the brain.Crazy insane,got no brainVi iz Tuzle ste mi najsladji..Valjda ce neka zalutati do vas..Evo javi se crna platit cu ti idi do tuzle i neka te tamo mojne se vracati..
Happy face nigga never seen me smile
Rip that mainframe, I'll explain
A nigga like me is going insane..
Mostar(petak) od 12h do 21h
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Meni majne libe Sofi najljepsa hhIma jedna ljepsa od obje te...jbg
Bile dvije ribe u moru.Imale iste skrge,peraja,bile iste tezine I velicine.Ali prva riba bila uvjek brza od ove druge.Jednog dana to dopizdi drugoj ribi pa odluci da pita prvu: Jel' majke ti kako to da smo mi ribe iste velicine I tezine,imamo iste skrge I peraja,a ti uvijek brza od mene?Kaze prva riba : EeeeeeeeeeMeni majne libe Sofi najljepsa hh
Eeeeee...sve razumijem druze moj...napade te voljena a nisi kriv...Bile dvije ribe u moru.Imale iste skrge,peraja,bile iste tezine I velicine.Ali prva riba bila uvjek brza od ove druge.Jednog dana to dopizdi drugoj ribi pa odluci da pita prvu: Jel' majke ti kako to da smo mi ribe iste velicine I tezine,imamo iste skrge I peraja,a ti uvijek brza od mene?Kaze prva riba : Eeeeeeeeee
Ode brat po neke novce haha..Nema veze.Mouse ce da propjeva kad tad.Pusti ljude nek pisu o poslu,I daj nam opet neku recenziju kao jucer.Danger Mouse...onaj hip hoper
Znam je napamet,stari sam sajprist.Ti od Black thought"Conception" ,prica koja je trebala biti ispricana.Pozdrav svima na forumu I popusticemo ljude malo,jel se slazes?Ode brat po neke novce haha..
A poslusaj od...cypress hill...lowrider
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|