meni trazio kliker bon => blockNeko detalje za ovaj broj. Kaze da radi u SCC/swiss hotel. +387 63 176 387
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni trazio kliker bon => blockNeko detalje za ovaj broj. Kaze da radi u SCC/swiss hotel. +387 63 176 387
svi smo mi ovdje niskog morala, ako imas love bit ce i picke.. glavna radnja se odvija na stupu a u ulogama su brazilke kolumbijke i poneka domaca precijenjena dronfulja. izbjegavaj kineskinje!Zdravo svima, dosao sam ovdje prvenstveno da upoznam nove ljude Koji ce mi pomoci u onome sto trazim. Iskreno se nadam sa sam na pravom mjestu. Nisam neki indijanac kojem je dosadno I dolazi na ovakve stranice i provocira ljude.Naravno ako neko zeli da mi pomogne u uspostavljanju kontakta sa zenama niskog morala bio bi zahvalan.Kontatki isljucivo Sarajevo I okolina sa malo nizim cijenama I kriterijima. Hvala svima i da svi dobiju ono sto smatraju da mogu uraditi I ispunjavaju us love da to dobiju.
Ee vidi ovako druze...Poslije svadje dodje ono najbolje...imali smo prejeben i predobar sex..Odvrni pipu i daj keš sad na proljeće da okreči stan, pa je testiraj hoće li ga. I prijedlog ako već nisi probaj anal u Ane i piss, nek te istušira malo zlatnim tušem. To je kod nje za preporuke. I neka si joj oprostio greške njene valjda će shvatiti i prestati da te laže.
Buraz, trebo bi nešto krečiti, da mi zajmiš jedno 1000-1500 kmEe vidi ovako druze...Poslije svadje dodje ono najbolje...imali smo prejeben i predobar sex..
Volim te oko moje najljepse
#Elki![]()
Nije belaj samo ti njoj ostavi 300 kmBuraz, trebo bi nešto krečiti, da mi zajmiš jedno 1000-1500 km
Ostavi ti Crnki pa ću ja popodne kod nje da pokupim.
Hvala unaprijed drug si pravi![]()
De druže boli nas kurac, sjaši više, jebe mi se i za tebe i za nju i tvoje komentare na ovom forumu.Ee vidi ovako druze...Poslije svadje dodje ono najbolje...imali smo prejeben i predobar sex..
Volim te oko moje najljepse
#Elki![]()
Imaš ove brazilke na EGE one su bolje a nisu puno skuplje u odnosu sa domaćeSuma-summarum. Crnka, Sofija, Sara i Hercegovka su po Sa. Da li ima nesto kvalitetnije, skuplje? Ili moram na “dark web” da bih saznao![]()
A drug ja bi djetetu jos 100 km daoJebem i tebe i Snjezu usta,djete joj u sobi spava dok je jebes i njoj to smjesno
Majku vam nenormalnu
ppPozdrav raja imam broj za razmjenu iz Sarajeva zenska jako ljepa i zgodna a nije na oglasima jer joj je sporedno ovo sto radi. Razmjena za broj takodje provjerene jos ako radi anal odlicno. Moguce dobiti i foto bez lica..
Sta je problem okaciti broj? Kakve su to gluposti sa razmjenama kao da su slicice ispred skolePozdrav raja imam broj za razmjenu iz Sarajeva zenska jako ljepa i zgodna a nije na oglasima jer joj je sporedno ovo sto radi. Razmjena za broj takodje provjerene jos ako radi anal odlicno. Moguce dobiti i foto bez lica..
Pa sta ce okaciti broj ako cura ne radi javno, da je htjela sama bi imala svoj oglas i svi bi je vec karaliSta je problem okaciti broj? Kakve su to gluposti sa razmjenama kao da su slicice ispred skole
Moze li broj pozdrav.Pozdrav raja imam broj za razmjenu iz Sarajeva zenska jako ljepa i zgodna a nije na oglasima jer joj je sporedno ovo sto radi. Razmjena za broj takodje provjerene jos ako radi anal odlicno. Moguce dobiti i foto bez lica..
LazovMoze li broj pozdrav.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |