Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si lud stvarno,pa idiote bas bih rekao svoje ime da sam jama kojem adminu. ovdje svako sere sta hoce i kako hoce i pravi hiljadu profila. prestani lave srat sa deset profila jer ja znam kako ti izgledas a ti ne znas kako ja izgledam. i dze sad gorki u ovoj raspravi il si zaboravio prec malo tamo
Evo u isti sekund poruka,stvarno ste glupi do bola ono nemam rijeci.Branim je danima od kretena,ali okma kojem adminu. ovdje svako sere sta hoce i kako hoce i pravi hiljadu profila. prestani lave srat sa deset profila jer ja znam kako ti izgledas a ti ne znas kako ja izgledam. i dze sad gorki u ovoj raspravi il si zaboravio prec malo tamo
Vjeruj da ces mi se kad tad izviniti za ovozavisi buraz. za prijatelje jeftinije a za dusmane skuplje. kako ide šizofrenija
Svaka cast ko si da si ovi su glupi na kubJel smo mi jedan lik ili ?👁
Šta kaže Mirza ? 👁
Vidi ako sam sizofrenicar,sutra idem u policiju da prijqvim tebe I dragušizofrenicar se sam sa sobom dopisuje![]()
Pa cemo vidjet ko je koVidi ako sam sizofrenicar,sutra idem u policiju da prijqvim tebe I dragu
pa braco ja sam mislio da si ti ona dobra strana gorkog koja je brani. sta bi sadVidi ako sam sizofrenicar,sutra idem u policiju da prijqvim tebe I dragu
sta se ti sekiras. ovo je izmedju mene i "borisa"Bez mješanja murije moliću, od skora sam ugledao svjetlost dana.![]()
ma buraz izvini al danima lik sa jednog profila sere sa drugog je brani. psihopata prava ne mogu vise da ga trpim da mu ne kazem kako jestE, jeste razvodnili temu, halal vam ćufte.
Haha samo ti..Drkati sine
Ljubav mojaMostar 04.01(subota) od 14h do 21h
Sve info na wap 065052735
Rezerviste termine na vrijeme
#Sofija![]()
Slabo kralju..90 % x bonovi..i dva oglasa prava..jedan od one dvije koje je neko spomenuo da nisu vrijedne ni kolica nasloniti na njih..a drugi crnkin..Super oglasi Sarajevo, vrvi od ponude, čudi me da neki likovi iz Sarajeva gube vrijeme na ovom forumu...na super oglasima robe brdo, da biraš do sutra...navalite ljudi..
Šta ti misliš ko ovdje piše sa više profila , ko koga hvali a ko blati , ko se u koga zaljubio , ko je ljubomoran i kako će sve ovo završiti ?Ljubav moja![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|