BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nakon razočarenja u domaće snage odlučio sam ponovo da isprobam nešto egzorično. Izbor je pao na Jully. Dogovor jako lak u nekoliko poruka, nakon čega mi šalje adresu stana. Nije mi tražila ni selfie ni da slikam haustor kao prethodna. Dolazim na adresu i vrata mi otvara upravo ona sto nije baš uvijek slučaj da vam baš ta cura sa oglasa bude. Obučena u donji veš i štikle. Uživo je još bolja. Znači tijelo top forma, guza taman, sise jesu silikonske ali dobro urađene. Ne vidi se nigdje ožiljak, ima pirsinge na bradavicama i pupku. Ima nekoliko tetovaža ali ništa strašno. Nasmijana i raspoložena puši ga sa kabanicom ali fenomenalno, radi deep throat i to ga guta do kraja. Nakon toga radimo misionarsku i onda ona traži dogy gdje prvi put završim po guzi. Inače sam uzeo sat jer sam se prošli put zezno pa uzeo pola. Nakon male pauze nastavljamo ponovo ga puši i onda me zajahala. Malo dogy i onda ga uze i izdrka po sisama. Mislio sam da će me infarkt opaliti. Sve u svemu možda i najbolji seks u mom životu. Jednostavno, žena zna šta da radi. Jedini problem je njen engleski koji je jako slab ali vjerujte mi neće vam trebati. Moje tople preporuke.

Previše je puta ponovljeno al ne škodi opet, svi vi koji kažete da volite prostitutke, trebate da odmorite od ovoga jer ne činite ni sebi ni njima dobro. Voli se žena za koju se potrudiš da budeš bolji i koja to isto uradi za tebe. Pošto toga u odnosu klijent-prostituka nema, ima samo para i slatkoriječivosti, to nije ljubav, nego se nekom nešto osladilo, ili pare ili pažnja.
Ti si brate Elki iskreno retardiran frajer, što se da zaključiti iz ovih tvojih postova, što prije, što sad, jer očito ne znaš nikakvu pouku izvući iz odnosa koji si imao nego opet neku ljubav izjavljujes. Al šta da ti radi čovjek.

Nego Jel bio ko u Lukavici kod ovih sa EGE? Saudijski broj, neke dobre na slikama al čini mi se da je opet neka filipinska zamka za zagorjele, po principu kad si već došao, karaćeš i jednooku tajlandsku seljančicu...
Priznaj da si karao jednooku tajlandsku seljancicu.Priznaj!!!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh