BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Prvo spominjes neka imena ovdje koja nemaju veze samnom , jebo ti taj mater po sred usta i svaki drugi kojeg spomenes a ja nit ga znam niti poznam , druga stvar predugo se igras samnom jos sutra se vidimo u Sarajevu tatice ups pardon dedice....mislio si mi ovim ubiti posao ali varas se cupi samo si mi poslao jos vise klijenata HAHAHAHAHAHA

Obavjestenje za ostale radim do nedelje jos u Sarajevu i povlacim iz ovog posla a vama koje ostajete ovdje strogo poslovno i odvratno sa pojedinima.
SRDACAN POZDRAV
SARA
I ja bih se trebala aBd povuci ovde godine iz posla.

E raja sledeci vikend sam u Doboju,
Imal kakva tamo "prdara" da je provjerena i da onako voli romantiku , pricu, ljubavne filmove uz kamin i svjece 😂😂😂😂
Ili da se voli " cepati " ispod jorgana uz pristojnu nadoknadu 🙂
Lp i hvala

E raja sledeci vikend sam u Doboju,
Imal kakva tamo "prdara" da je provjerena i da onako voli romantiku , pricu, ljubavne filmove uz kamin i svjece 😂😂😂😂
Ili da se voli " cepati " ispod jorgana uz pristojnu nadoknadu 🙂
Lp i hvala
Prijatelju do sljedeceg vikenda se zarati mozda i odu sve u penziju..Fino su nam napisale da naucimo komande: K nozi..Lezi..sjedi........daj sapu 🤣🤣

Na SexOglasi ima neki novi broj za Tuzlu i Lukavac ,pa evo vam broj imate ga i tamo javno dostupan ,ne znam iskreno ni koje niiti sam zvao 062 131 145

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh