BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Iskreno tebra crnu sam volio kao nikoga al jbg nije nam se dalo..

I sta fali tome sto cu sad drugoj da poklonim paznju.. Dobro meni dobro njoj..ima se moze se..bar se ne cereka i ne stavlja svakom papku smajlice i one sto im srce viri iz očiju..a uz to najbolja djevojka najkvalitetnija i ne prima sve redom..a mene moze pozvati kad god hoce i kad god joj zatreba ili zatrebam..
😎
TI STVARNO NISI NORMALAN,KADA CES SKONTATI DA SU KURVE KURVE I DA CES ISTO PROCI I SA SOFIJOM,SAMI TE KO LEVATA PREBACUJU JEDNA DRUGOJ I GARANT ZAJEDNO TROYE PARE I SMIJU SE BUDALI

Umjesto da poslije smrti majke posvetiš se nekoj normalnoj curi i kreneš vodit normalan život ti našao davat pare kurvama i tu sreću tražit, stvarno si da čovjek ne povjeruje budala
Da se pogresno ne shvati..Sofija mi je draga osoba.. nisam ja zaljubljen u nju kao što sam bio u crnu.. jednostavno draga mi je kao osoba..bila je tu uz mene cijelo vrijeme kad mi je stara umrla..znamo ja i Sofija to je nesto ono nase.. Mene ako nista ima kao prijatelja do zadnjeg daha..A sto presimpatična je mala..I bas mi je gotivna..Voli te brat @mala mala ❤️

😎

Bio danas kod Hercegovke u Sarajevu.

Dogovor u sekundi, malo je mrsavija ali ok
Pusenje bez kondoma 10
Sex 8
Izgled 6

Kod Sare sam bio prije 5 dana 10ka cista za sve (meni omiljena i najbolja)

Crnku sam probao prije mjesec dana, dobar sex ali kratko trajalo 10 min

Kod Minie sam bio prije 2 mjeseca fina ima dobre guzove, malo deblja ali ok

Sad idem u Dubai hvala Curke za sve, a muskima pisem kakve su tamo i kakve su cijene hahah <3
Mozel broj od hercegovke u pp , ne mogu da ga nadjem

Bio danas kod Hercegovke u Sarajevu.

Dogovor u sekundi, malo je mrsavija ali ok
Pusenje bez kondoma 10
Sex 8
Izgled 6

Kod Sare sam bio prije 5 dana 10ka cista za sve (meni omiljena i najbolja)

Crnku sam probao prije mjesec dana, dobar sex ali kratko trajalo 10 min

Kod Minie sam bio prije 2 mjeseca fina ima dobre guzove, malo deblja ali ok

Sad idem u Dubai hvala Curke za sve, a muskima pisem kakve su tamo i kakve su cijene hahah <3
kontakt Sare i hercegovke?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh