Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam Denise kad vec sumnjate na momka, evo me. koji je od vas dvojce Denis![]()
Mama mi je mrtva I nemoj da se kunem s njom da nisamonda si lave i gorki. samo sto imas podvojenu licnost
OMama mi je mrtva I nemoj da se kunem s njom da nisam
De pitqj administratora ko je..hajmo svionda si lave i gorki. samo sto imas podvojenu licnost
Vidi ovako..vrati stranice nazadburaz ne diram ti ni mamu ni nikoga i nije bitno. serete danima. nemam ja sta pitat admune i picke materine. rucna malo. ako ste se zaljubili pa vas odbila ne morate bit govna
Ako mogu u isti sekund pisat 2 poruke onda sam natprosjecno inteligentanVidi ovako..vrati stranice nazad
Drugo boli me kurac jesi li joj momak tq mi je cura draga I ne bih joj ucinio nazaoAko mogu u isti sekund pisat 2 poruke onda sam natprosjecno inteligentan
I ako si joj vec ti momak..pa de ti je braniburaz ne diram ti ni mamu ni nikoga i nije bitno. serete danima. nemam ja sta pitat admune i picke materine. rucna malo. ako ste se zaljubili pa vas odbila ne morate bit govna
Prvo..ne volis je jer ne mozes je volit a da radi to.Imas korist.Ok,u vezi ste,ali to nije ljubav.Meni je lagala da hoce prestati to raditi I plakala.To je svesama ona sebe brani od budala i pacenika i nema potrebe da se ja mjesam. znam je dovoljno dobro da znam sta i kolko moze a kad ne bude mogla ja cu nastavit
a poceo si svoje pravo lice pokazivat. hajde nastavi kralju. mi cigani se tako volimo ne sekiraj se
Ja jedno ti drugo.Nemam nista protiv cigana,vec ti govorim da ne mozes voljeti osobu koja je s drugima svaki dan I da ti je svejedno.To nije normalndnosno ni ona tebe ne voli,sta ti nije jasno
a poceo si svoje pravo lice pokazivat. hajde nastavi kralju. mi cigani se tako volimo ne sekiraj se
I danima je prozivaju ja je branim I ti meni kao ja sam joj momak.Pa ovima recia poceo si svoje pravo lice pokazivat. hajde nastavi kralju. mi cigani se tako volimo ne sekiraj se
Pa obrati se administratoru pa ces mi se izvinitima ne citiraj me kralju. znam kakva si psihopata i sta sve radis. sa jednog profila je branis sa drugog joj ime i prezime javno objavljujes
Pitas ko je Gorki I covjek ti kaze...mejl sve jbtma ne citiraj me kralju. znam kakva si psihopata i sta sve radis. sa jednog profila je branis sa drugog joj ime i prezime javno objavljujes
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|