Money maker
Member
Ljubav mojaMostar 04.01(subota) od 14h do 21h
Sve info na wap 065052735
Rezerviste termine na vrijeme
#Sofija![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubav mojaMostar 04.01(subota) od 14h do 21h
Sve info na wap 065052735
Rezerviste termine na vrijeme
#Sofija![]()
Slabo kralju..90 % x bonovi..i dva oglasa prava..jedan od one dvije koje je neko spomenuo da nisu vrijedne ni kolica nasloniti na njih..a drugi crnkin..Super oglasi Sarajevo, vrvi od ponude, čudi me da neki likovi iz Sarajeva gube vrijeme na ovom forumu...na super oglasima robe brdo, da biraš do sutra...navalite ljudi..
Šta ti misliš ko ovdje piše sa više profila , ko koga hvali a ko blati , ko se u koga zaljubio , ko je ljubomoran i kako će sve ovo završiti ?Ljubav moja![]()
Ja znam da je Borisa branio Saru...momak je voli jbg..Isto kao što sam ja volio Crnku a moram priznati da ni dan danas nisam ravnodusan i pored svega sto sam rekao o njoj..al imam jos jednog asa u rukavu ako se ispostavi pravim bit ce svega..Šta ti misliš ko ovdje piše sa više profila , ko koga hvali a ko blati , ko se u koga zaljubio , ko je ljubomoran i kako će sve ovo završiti ?
Minie je bratMinie Lukavica
Korektna..
Malo ćutljiva al sasvim ok ženska..
Ima dobru guzu.![]()
Jes ti from Lukavica..Bez mješanja murije moliću, od skora sam ugledao svjetlost dana.![]()
Brate svadje oko Crnke nije bilo..ja sam je iskreno VOLIO..ne znam da sam se i sa kim svadjao osim sto sam ja pisao ruzno o njoj..Volio je jesam i jbg vise nismo zajedno..a da smo ostali jos malo zajedno izgleda da bih danas bio go i bos jer sam bio spreman sve za nju pa i zivot cijeli njoj prepisati hahaSve više mislim da je ovo fabrikovana svađa i da samo dižu cijenu i reklamu prvo za Crnku a sad i Saru. Koja li je sljedeća oko koje će se vitezovi virtuelno poubijati???????
Brate svadje oko Crnke nije bilo..ja sam je iskreno VOLIO..ne znam da sam se i sa kim svadjao osim sto sam ja pisao ruzno o njoj..Volio je jesam i jbg vise nismo zajedno..a da smo ostali jos malo zajedno izgleda da bih danas bio go i bos jer sam bio spreman sve za nju pa i zivot cijeli njoj prepisati haha
Dobar dobar..
Prepicke koje moze da iznajmi svako ko ima stoju dvije u dzepu...Pa i da im dizemo cijenu i treba im dici cijenu jer su prepicke da bi ih svaki hudnik mogao imati za sitniš
Ne brate... nisam volio to sto nije bila iskrena..A laz mi se gadi..ako ti dam danas 2000 i nisam ponio sa sobom vise a kazem ti doci cu sutra da ti dam jos da imas za sebe i kuci da imas..a hladno se sutra heftas sa drugima za sicu i mislis mi javiti kao ono evo tu sam tek sam stigla hhNisi joj mogao oprostiti seksove sa strane ?
E pa to je zalosno tebraPrepicke koje moze da iznajmi svako ko ima stoju dvije u dzepu...
Samo zabava druže, pola sata i gas kućiE pa to je zalosno tebra..zbog toga sam toliko puta htjeo neke djevojke izvuci iz svega ovoga al jbg... pogotovo sam htjeo evo iskreno izvuci Crnu iz ovog svega al jbg...
Ja evo vec skupio za puta, Bogu hvala sutra ili prekosutra Dojč ili Beč, ovdje mozes tek svake prijestupne nesto naci a da ne trazi pare unaprijed ili da te kasnije trazi po gradu jbteGubljenje vremena. Od sad stoju ustekat svaki put kad se prijebe i kad se skupi par hiljada otici do austrije .
Aj daj brMinie Lukavica
Korektna..
Malo ćutljiva al sasvim ok ženska..
Ima dobru guzu.![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677