BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nadam se. Više na psihu udara. I valjda neće još dugo potrajat, ova dva mjeseca sam beskoristan.
A valjda ce proc. Nissm nikad bez komdoma al mozda sam nesto i gore napravio...nedavno mi u hotel dosla jedna, sjedila prvo satak i kad smo poceli ja bogami ljepši pičić nisam vidio, klitoris top, glatka ko parket, miriše ko cvijet. Nije dala jebat bez konfoma al dala mi polizat. A u meni boca votke. Zasad nema posljedica al ne žalim 😁😁

Ja bi Crystal Richi Juliju Diamond dejto i jebo bez kondoma a smatram @Neiskusan1991 da bi i ti isto upusto se u sve to, nemoj lagati da ne bi. Jel ono tebi je Crystal junfer skinula?
Crnka mi je skinula u subotu, a u ponedjeljak bio sa Crystal i osjetio prvi put jezik na kiti, jer crnka puši sa kondomom, sve u svemu lijepo iskustvo, ali Crystal je stvarno bila top ženska, od izgleda do pristupa.
Ponudi pićem prije akcije, onda razgovor, pa akcija, onda opet iza razgovor i piće, svježe istuširana, sva miriše, šteta što ne dolazi više u BiH, iako je meni bila ljepša prije dok nije smršala, meni ni prije nije bila debela, ali žensko ko žensko, to odmah misli da je debelo ako ima gram sala

Crnka mi je skinula u subotu, a u ponedjeljak bio sa Crystal i osjetio prvi put jezik na kiti, jer crnka puši sa kondomom, sve u svemu lijepo iskustvo, ali Crystal je stvarno bila top ženska, od izgleda do pristupa.
Ponudi pićem prije akcije, onda razgovor, pa akcija, onda opet iza razgovor i piće, svježe istuširana, sva miriše, šteta što ne dolazi više u BiH, iako je meni bila ljepša prije dok nije smršala, meni ni prije nije bila debela, ali žensko ko žensko, to odmah misli da je debelo ako ima gram sala
Ja smatram isto da je Crystal jedna od boljih pički koja je ordinirala po BiH šteta što joj ga nisam umočio tad su me leđa boljela i nikako nisam mogao jebavati.
Jesi li jebo ijednu pičku da je bila bolja od Crystal uslugom i izgledom.
Znam potamamio si dosta pičoka u ovo skorije vrijeme.

Sad sam gledao. Top ta Crystal
Kolko ie koštala
I moja najbolja je bila također jedna bugarka
Čak bolja od ove
Al ti zavidim

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh