BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

a gledaj ti ovoj Ermani Bajrić covera na facebooku bismillah hahhaha
Pa dobro ljudi jeste li vi retardirani ili trenirate da budete retardirank treće nema, je l moguće da vi dodjete na ideju da odajete na jebenom forumu nečije privatne informacije i pravo ime i prezime, prosjek inteligencije na ovom forumu na nivou sobne temperature nevjerovatno šta čitam majke mi eto, za sve služi forum osim za ono čemu je i namjenjen, očigledno da nemate svoj život i drugog posla nego tipkat i žugat na nekog ovdje, niste svjesni da možete život nečiji uništiti odavanjem nečijih informacija ovdje retardi maloumni, ako nemaš šta pisat pametno nemoj ni pisat glupi ispadate strašno, 2407 stranice imaju, a nema 10 recenzija ukupno ili preporuka za neke djevojke, samo neke prepirke i svadje, znači šouuuu, sramota me i čitat ovo ruglo od foruma, ma da sam prestao ima par mjeseci, ugodna večer

Pa dobro ljudi jeste li vi retardirani ili trenirate da budete retardirank treće nema, je l moguće da vi dodjete na ideju da odajete na jebenom forumu nečije privatne informacije i pravo ime i prezime, prosjek inteligencije na ovom forumu na nivou sobne temperature nevjerovatno šta čitam majke mi eto, za sve služi forum osim za ono čemu je i namjenjen, očigledno da nemate svoj život i drugog posla nego tipkat i žugat na nekog ovdje, niste svjesni da možete život nečiji uništiti odavanjem nečijih informacija ovdje retardi maloumni, ako nemaš šta pisat pametno nemoj ni pisat glupi ispadate strašno, 2407 stranice imaju, a nema 10 recenzija ukupno ili preporuka za neke djevojke, samo neke prepirke i svadje, znači šouuuu, sramota me i čitat ovo ruglo od foruma, ma da sam prestao ima par mjeseci, ugodna večer
Ovdje je 90% ljudi koji se samo zajebavaju i onako komentarisu. A meni su smijesnije ove djevojke sto se reklamiraju ovdje i kontaju bit ce nekog hajra od mamlaza koji ubijaju vrijeme ovdje.

Prije je u jednoj ulici bilo vise kurvi nego danas u citavom Sarajevu i svaka je bila prilicno dobra.

Uzmimo primjer ulice Ferde Hauptmana . To je dugi neboder i one zgrade iza.

Prije je u jednoj ulici bilo vise kurvi nego danas u citavom Sarajevu i svaka je bila prilicno dobra.

Uzmimo primjer ulice Ferde Hauptmana . To je dugi neboder i one zgrade iza.
Brat ubit ces se od nostalgije, mjesecima ne odustajes od sjecanja hahahahaha. Bilo proslo, zaboravi na to zlatno doba. Sad je drugacije, ima ih i sad i isti ko tad samo sto stvari drugacije funkcionisu…..

Ima li mozda neko br od starije gospođe iza caffe slasticarne stella u Sarajevu je radila, ulica Hamdije Čemerlića, u soliteru (zaboravio sam sprat). Starija dama nije bila skupa..

O čem ti pričaš kralju?, cura koja ima desetine samo pozitivnih recenzija i komentara dodješ ti sa novim profilom da bi žugao na nju i još pisao privatne stvari o njoj medjede onaj brdski retardirani, ljudi ja sam bio sa tom djevojkom lično 6-7 puta svaki put uredno plaćao i nije mi marka zafalila, cura je u top 2 po mom mišljenju što se tiče naših cura, i mnogi od vas su bili sa njom po onome što sam čitao i niko se nije žalio, tako da ne nasjedajte na ove idiotske prepiske, ovaaj forum odavno treba ukinut
Slazem se s tobom drug, puna podrska za djevojku

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh