BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Evo jarane BMW cura ostavila neki broj..pa probaj....
gary-tay-haha.gif

“Dvije djevojke, atraktivne, studentice, niža crnka i plavuša, lijepe, dominantne, traže muškarca za druženje.”

“Dvije domino djevojke, crnka i plavuša, vitke, zgodne, 23 i 24 godine, traže muškarca za druženje.”

Super oglasi , Sarajevo , jel poznato nekome o cemu se radi ? Broj je 062 422 748

“Dvije djevojke, atraktivne, studentice, niža crnka i plavuša, lijepe, dominantne, traže muškarca za druženje.”

“Dvije domino djevojke, crnka i plavuša, vitke, zgodne, 23 i 24 godine, traže muškarca za druženje.”

Super oglasi , Sarajevo , jel poznato nekome o cemu se radi ? Broj je 062 422 748
Meni je to sa oglasa sve sumnjivo, daj bože da je istina

Alma Negra tik tokira i zaradjuje vise para na tik toku nego kad se sexala za pare.
Toliko o mjenom kvalitetu sexa mada je bila bolja od ovih sadasnjih.

Čudi me da me mogu naći nikoga da ih jebe...baš čudno..

Alma Negra tik tokira i zaradjuje vise para na tik toku nego kad se sexala za pare.
Toliko o mjenom kvalitetu sexa mada je bila bolja od ovih sadasnjih.

De ba ona je high klasa za ove danasnje funjare. Skroz korektna bila dok je radila, a uzima ogromne pare na tik toku, nije budala da je svaki idiot kara za 100e nema to veze s kvalitetom seksa.

cim pise atraktivna a na super oglasima kurcu ne valja…. tamo je prije 10g znalo biti dobrih cura. Sad bjezi sto dalje od toga

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh