Ja jos nisam dobio odgovorNemam pojma, kada se napiše poruka dobijaš automatski odgovor, ne vjeruje da i jedna 8d njih tipka lično
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jos nisam dobio odgovorNemam pojma, kada se napiše poruka dobijaš automatski odgovor, ne vjeruje da i jedna 8d njih tipka lično
Haj beze kvariš temu, fino sam napisao recenziju za 4 super cure i ko se god javio dobio je broj od tih Cura.
Koja od vas 2 ono nudi ljudima trojke sa 2 muskarca,ti ili ova Sera.Znam da nudi mimo foruma,ali ne znam kojaHAHAHAH mama ti preuzme ovih 15 ja odmaram
Eto te kao @Anna Mostar ako se ne varam..Poštovanje narode, evo da se i ja malo oglasim znaci kada me pitate opis,cijenu, usluge i sliku ja vam sve fino kazem i posaljem. I na slikama se moze vidjet da sam malo punija da nisam mrsava isto to vam napisem da znate da ne dode do problema, ali ima fala bogu pojedinaca koji dodu udu u stan i krenu vrijedat i uzu vam termin od 1h da bi vas vrijedali 5 min odma na vratima i okrenu se i odu, od sada vam stavljam sve javno al bas sve vase ne dolaske, vasa vrijedanja ili bilo sta slicno mene zaboli neka stvar ali tako ce vas neko puknut stocem u glavu sljedeci put kad ih krenete vrijedat.
+387 671035556Eto te kao @Anna Mostar ako se ne varam..
Krenut ce te javno objavljivati otkad ikad... Do sada niste ni jednog objavili...
A koja si sad ti…. Ha ha ha nemoj biti na kraj srca…. Pa sama si izabrala taj posao znala si da ce se uvjek naći par budala… ajd opušteno bice toga koliko hoćeš…. A tebi svako dobro…Poštovanje narode, evo da se i ja malo oglasim znaci kada me pitate opis,cijenu, usluge i sliku ja vam sve fino kazem i posaljem. I na slikama se moze vidjet da sam malo punija da nisam mrsava isto to vam napisem da znate da ne dode do problema, ali ima fala bogu pojedinaca koji dodu udu u stan i krenu vrijedat i uzu vam termin od 1h da bi vas vrijedali 5 min odma na vratima i okrenu se i odu, od sada vam stavljam sve javno al bas sve vase ne dolaske, vasa vrijedanja ili bilo sta slicno mene zaboli neka stvar ali tako ce vas neko puknut stocem u glavu sljedeci put kad ih krenete vrijedat.
Jebi mater tim nakazama .Nema ruznijih muskaraca nego ovdje ..Jadni i ruzni...Poštovanje narode, evo da se i ja malo oglasim znaci kada me pitate opis,cijenu, usluge i sliku ja vam sve fino kazem i posaljem. I na slikama se moze vidjet da sam malo punija da nisam mrsava isto to vam napisem da znate da ne dode do problema, ali ima fala bogu pojedinaca koji dodu udu u stan i krenu vrijedat i uzu vam termin od 1h da bi vas vrijedali 5 min odma na vratima i okrenu se i odu, od sada vam stavljam sve javno al bas sve vase ne dolaske, vasa vrijedanja ili bilo sta slicno mene zaboli neka stvar ali tako ce vas neko puknut stocem u glavu sljedeci put kad ih krenete vrijedat.
Moze broj?Ramajana pa 10 mjesta prazno...
Istocno Sarajevo u petak od 17 do 20h
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Može broj od jaceIma jaca
Čekaj dušo, zar ti stvarno misliš da mi svoj osobni broj koristimo za ovaj sport i da ćeš postići nešto ako objaviš broj na forumu?Poštovanje narode, evo da se i ja malo oglasim znaci kada me pitate opis,cijenu, usluge i sliku ja vam sve fino kazem i posaljem. I na slikama se moze vidjet da sam malo punija da nisam mrsava isto to vam napisem da znate da ne dode do problema, ali ima fala bogu pojedinaca koji dodu udu u stan i krenu vrijedat i uzu vam termin od 1h da bi vas vrijedali 5 min odma na vratima i okrenu se i odu, od sada vam stavljam sve javno al bas sve vase ne dolaske, vasa vrijedanja ili bilo sta slicno mene zaboli neka stvar ali tako ce vas neko puknut stocem u glavu sljedeci put kad ih krenete vrijedat.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|