Ima i onih koji karaju zgodne ženske besplatno, a isto prate forume s kurvama.i dive se onima koji se redaju kao u zubnoj ordinaciji za polizat neku smrdulju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i onih koji karaju zgodne ženske besplatno, a isto prate forume s kurvama.i dive se onima koji se redaju kao u zubnoj ordinaciji za polizat neku smrdulju.
Ne primas 5 vec 15 dnevno
Sta je sa ovom gdje se nalazi+386 71 225 313 plavusa top preporuka
Hvala druze na iskrenosti..iako mi je mnogo tesko..da sam bar majci posvetio paznju kao doticnoj osobi bilo bi mi bar malo lakse sad..dok ni tacke jedne jedine doticna nije poslala..al neka..tako mi na kraju i treba..Želim ti drug da izdržiš i nekako preboliš ovaj težak trenutak al da izvučeš i pouke za ubuduće, da znaš kome se posveti pažnja a ko je samo zabava i da velike pare i nisu neka sreća kad nas smrt zadesi
Hvala drug moj..rijeci utjehe uvijek su dobro dosle..Bravo za komentar.Nazalost,bilo je jos nekih koje su htjele da ga iskoriste dok mu je mama bila u bolnici.Prepoznace se.Milito drzi se drug
Dusa draga djevojka koja je bila prva koja mi je rijeci utjehe slala..brat sam ti brat si mi za sva vremena..voli te Elki..Istocno Sarajevo u petak od 17 do 20h
Sve info na wap 065052735
#Sofija
Tuzla?Istocno Sarajevo u petak od 17 do 20h
#Sofija
Nek Elki potvrdi da nisam žensko, jesi dobar ti?St
Sta si ti bio ne seri,sto ne kazes svima da se zensko krije iza tog profila
100€ pola satahow much prika?
Tebe čekam 3 mjeseca a petak mi let za dubaiIstocno Sarajevo u petak od 17 do 20h
#Sofija
Mozda bih i potvrdila ali se sjetim komentara da sam debeljuca hahhahahahahahhNek Elki potvrdi da nisam žensko, jesi dobar ti?
Hahahahah a malo stomacic halaliMozda bih i potvrdila ali se sjetim komentara da sam debeljuca hahhahahahahahh
Ne vjerujem da ces u Dubai.Prvo moras odraditi Mostar Banja luku Zenicu Tuzlu.Javices nam gdje ces kao uvijekTebe čekam 3 mjeseca a petak mi let za dubai
Jest yebem se za 20km ako hoćeš i ti , dolazim na adresu, plus moja hrana i piće.Ne vjerujem da ces u Dubai.Prvo moras odraditi Mostar Banja luku Zenicu Tuzlu.Javices nam gdje ces kao uvijek
Bolje ti stoji ime Sera nego SaraJest yebem se za 20km ako hoćeš i ti , dolazim na adresu, plus moja hrana i piće.
Saljem sliku i svoj Nick kad stignem
U zaboli me stomak kako si smiješan, da nisi Ismet Horo možda?Bolje ti stoji ime Sera nego Sara
Tel: 064/677-677
|
|
|