Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do kad ostaje koliko satiDanas od 9 atraktivna crnka u DOBOJU...poziv...063763545
Moze li se pisati na viber ili whatappDanas od 9 atraktivna crnka u DOBOJU...poziv...063763545
Jesi crnka,ali nisi atraktivnaMoras promijeniti ime ja sam Crnka
A onda se pojavljuje i Mikijev sin iz prvog braka za kojeg niko nije znao.Treba ono video njih troje kao gledaju se 5minuta. I dolazi do preokreta crnkina kozmeticarka je mikijeva zena. A elkijeva ljubavnica, ali to nije sve ona sto s crnkom radi je ustvari dijete elkijevo i mikijeve zene. Miki kad je to cuo pao sa konja i od tad je slijep. A crnka sve ovo radi da skupi pare da miki progleda
Boze idiota koliko ovdjeZna li neko sta je sa ovom Tizi na city of love ?
Br koji pise kad ukucas neki Marko na traktoru
Odgovorio bih al ne mogu..nisam za zajebancije..mama mi je umrla sinoc tako da imate pozdrave..i budite mi dobro..Mogla bih ja svasta nesto da kazem za tebe ali nisam govno kao ti. I nemoj da me peglas ne mozes mi se opet vratiti dzaba pises ovde
Danas Sarajevo od 15h (bicu kratko)
066-141-783
Banja Luka petak i subota
#crnka
Bravo za komentar.Nazalost,bilo je jos nekih koje su htjele da ga iskoriste dok mu je mama bila u bolnici.Prepoznace se.Milito drzi se drugŽelim ti drug da izdržiš i nekako preboliš ovaj težak trenutak al da izvučeš i pouke za ubuduće, da znaš kome se posveti pažnja a ko je samo zabava i da velike pare i nisu neka sreća kad nas smrt zadesi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|