BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Gledaćete u slijedećoj epizodi:

*Elki uzvraća udarac* !!!
Treba ono video njih troje kao gledaju se 5minuta. I dolazi do preokreta crnkina kozmeticarka je mikijeva zena. A elkijeva ljubavnica, ali to nije sve ona sto s crnkom radi je ustvari dijete elkijevo i mikijeve zene. Miki kad je to cuo pao sa konja i od tad je slijep. A crnka sve ovo radi da skupi pare da miki progleda

Ehh ekipa sad da fino ovdje zavrsimo tematiku 15 puta sa dvadeset brojeva koji pisete vam nece promijeniti nista kad ne dodete na termin koji ste zakazali ide lijepo blok a od veceras svaki broj ide javno jer ne pravite samo meni problem nego se zakazete kod tri cure u isto vrijeme pa se ne pojavite nigdje ❤️

U pravu su cure. Ne trebate od njih pravit budale ako ste zagovorili termin sa 3 cure , morate valjda jednoj doć. Zato momci pamet u glavu od večeras i nemojte se zajebavat da vam ne bi brojevi izašli na net.

Bio danas kod Hercegovke u Sarajevu.

Dogovor u sekundi, malo je mrsavija ali ok
Pusenje bez kondoma 10
Sex 8
Izgled 6

Kod Sare sam bio prije 5 dana 10ka cista za sve (meni omiljena i najbolja)

Crnku sam probao prije mjesec dana, dobar sex ali kratko trajalo 10 min

Kod Minie sam bio prije 2 mjeseca fina ima dobre guzove, malo deblja ali ok

Sad idem u Dubai hvala Curke za sve, a muskima pisem kakve su tamo i kakve su cijene hahah <3

Treba ono video njih troje kao gledaju se 5minuta. I dolazi do preokreta crnkina kozmeticarka je mikijeva zena. A elkijeva ljubavnica, ali to nije sve ona sto s crnkom radi je ustvari dijete elkijevo i mikijeve zene. Miki kad je to cuo pao sa konja i od tad je slijep. A crnka sve ovo radi da skupi pare da miki progleda

Jebalo majku jel ovo Marisol ili Emperatriz 😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh