BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Dabogda joj herpes ko panj vuve iskočio na obje usne..
Drug sve se vrati na ovaj ili na onaj nacin.To sam se uvjerio milion puta.A sve ove dame od najstarijeg zanata lazu cim zinu,I ne treba ih uzimati za ozbiljno sta god da kazu.Komentar je trazila da obrises jer su spice znak prepoznavanja,nista vise od toga.Bitno je da je ona sigurna,za tebe joj nije vjeruj.Dobro su te savjetovali da se odmaknes od nje jer si nesretan pored nje svakako.U buducnosti bi bio jos vise.Pare se zarade i nek I'm je na dusu to,jer nisi davao sto si lud vec sto su ih same trazile.Tako vise ni jednoj koja ti trazi ne daj ni dinara,jer ce mnoge sad htjeti da te pod krinkom pomoci I utjehe ponovo prevare I naprave dodatnom budalom.Znas sve vec I sam kako ide to.Dobar si momak I ne budi los zbog losih zena.Dobra skola,to je sve

Jadnice trebal ti za doktora ili tableta..kirija za ovaj i onaj stan..za knjigovodju za advokata za kazne..za auto..za salon..za reklame salona i na salonu..za linoleum..za diplome za salona..za slave..za putovanje do sestre..za hranu..za zenu sto ti cisti( a nikad dosla nije) za krecenje tog stana na Stupu (a nikad ga ne okreci) i da ne nabrajam dalje..
Sramota me poslije svega ..razocaran..ljut..
Gadis mi se bijednice raspala .. Fuj.. I cigani te karaju sad bjedo jadna .. Smrdis sve vise svaki put..I ne tusiras se poslije musterija a kakvih krepostina sam sreo da ti dolazi..fuj..

Jadnice trebal ti za doktora ili tableta..kirija za ovaj i onaj stan..za knjigovodju za advokata za kazne..za auto..za salon..za reklame salona i na salonu..za linoleum..za diplome za salona..za slave..za putovanje do sestre..za hranu..za zenu sto ti cisti( a nikad dosla nije) za krecenje tog stana na Stupu (a nikad ga ne okreci) i da ne nabrajam dalje..
Gadis mi se bijednice raspala .. Fuj.. I cigani te karaju sad bjedo jadna .. Smrdis sve vise svaki put..I ne tusiras se poslije musterija a kakvih krepostina sam sreo da ti dolazi..fuj..
Ne ponizavaj se brat vise nego sto jesi, prestani bolan pisati.

Da li je neko bio kod kineskinje u BL. Sutra sam u BL pa da provjerim. Pisala mi je da je full usluga 30min 60EUR a 60min 100EUR. Po slici za koju kaze da je njena (mada sumnjam) je ok.
Broj je
+84 98 572 59 74

Pa ako neko proba neka,javi. Moze u pp

E svaka čast Crnki što ti je prodala sve ove fore
Ima piće od mene..
Lekcija kako uzeti pare od levata !
@Milito
Ni prvi ni zadnji što ti je kurva uzela pare, prežali već jednom i ne sapiraj forum sa svojim problemima, zadnjih 300 poruka 290 je tvojih kako plačeš ili za Crnkom ili za parama …
Ima još kurvinkoje su ti voljne uzeti lovu, kreni dalje čovječe

E svaka čast Crnki što ti je prodala sve ove fore
Ima piće od mene..
Lekcija kako uzeti pare od levata !
@Milito
Ni prvi ni zadnji što ti je kurva uzela pare, prežali već jednom i ne sapiraj forum sa svojim problemima, zadnjih 300 poruka 290 je tvojih kako plačeš ili za Crnkom ili za parama …
Ima još kurvinkoje su ti voljne uzeti lovu, kreni dalje čovječe
Kupi joj cokoladu dabogda se raspala jadnica..
Haram joj svaki fening bio..

Pa ovaj miki je nedavno pisao kako je crnki losa higijena samo vlazne maramice koristi. Hahahahahah jebo spansku sapunicu sta je ovo, ispast ce na kraju da joj je milito otac. A miki slijep pao sa konja
Nije za mene pisao , i znaju svi kakva mi je higijena.
A nema potrebe rekla sam da me iko komentarise a ni ti Elki posebno, i sta mislis da ces da mi naudis sa ovim sto pises ? Zaboli me kurac za tvoje i ostale komentare samo ispadas glup po forumu jer mlatis praznu slamu.

Prodji me se dosadan si uzasno. To sto si ti davao nije te niko moljakao. I saberi se malo, prenaporan si , dzaba pises ovde ovaj put ti necu oprostiti 😂

Bila je takva situacija da vise nije mogao doci ni prici meni ( cek me i vjerio , bilo je to davno davno) kao i sad sa Elkijem, , pa svasta pisu ima njih tonu sto to rade , kao i ovaj sto dijeli privatne informacije. Ali u svakom slucaju sto se mene licno tice samo mi dizete rejting kada me komentarisete i bude navala teska, hvala vam jos jednom. Sve to sto pisete niti citam a i zaboli me dupe. Nisam besposlena da mi se zivot sveo na forum i psihicke bolesnike. 😂
Toliko od mene necu i zivotu vise prokomentarisati bilo sta, jer ipak ovo je kao ludnica najvise prihickih oboljenja kao sto i vidimo u prilozenom.

Pozdravčić 🫡

#crnka🖤

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh