BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jadnice trebal ti za doktora ili tableta..kirija za ovaj i onaj stan..za knjigovodju za advokata za kazne..za auto..za salon..za reklame salona i na salonu..za linoleum..za diplome za salona..za slave..za putovanje do sestre..za hranu..za zenu sto ti cisti( a nikad dosla nije) za krecenje tog stana na Stupu (a nikad ga ne okreci) i da ne nabrajam dalje..
Sramota me poslije svega ..razocaran..ljut..
Gadis mi se bijednice raspala .. Fuj.. I cigani te karaju sad bjedo jadna .. Smrdis sve vise svaki put..I ne tusiras se poslije musterija a kakvih krepostina sam sreo da ti dolazi..fuj..
Trebao bi biti stend up komičar 😂 sta mislis da uzmes ogledalo da se pogledas malo ako tvrdis da ja smrdim ? 🤪

Da li je neko bio sa Elma Mesanovic sa tik toka ? Navodno zivi u Doboju ima svoj stan i pruza usluge 300 km kompletna noc . Da li je prevara ili ne ?
Klasicna prevara. Ta djevojka nije uopste iz doboja i ne zove se Elma. Pratim tu djevojku na inst na njenom pravom profilu. vec je jednom neko pravio slican profil samo je uzeo fotografije od drugarice joj. Tako da i ako se javis trazit ce ti bonove da posaljes.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh