Zbog jebenih 5 minuta sto si me cekao i danas me prozivasNije vam ni rezervacija garant da će vam dotična otvoriti vrata. Zato se toplo obucite i budite spremni na duuuuuugo čekanje ako uopšte i dočekate svoj red.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog jebenih 5 minuta sto si me cekao i danas me prozivasNije vam ni rezervacija garant da će vam dotična otvoriti vrata. Zato se toplo obucite i budite spremni na duuuuuugo čekanje ako uopšte i dočekate svoj red.
100e 100kmHAhahaha akrap. A je.me nasmija
Pa kolko ta trazi
Nije taj bio negde da mu ne otvore ili ispali ga neka.Zbog jebenih 5 minuta sto si me cekao i danas me prozivas
Nije baš 5 nego preciznije 35. Ne prozivam samo upozoravam ljude.Zbog jebenih 5 minuta sto si me cekao i danas me prozivas
Nije valjda opet @mala mala ccc hahaNije vam ni rezervacija garant da će vam dotična otvoriti vrata. Zato se toplo obucite i budite spremni na duuuuuugo čekanje ako uopšte i dočekate svoj red.
Jednom i nikad više. Samo skrećem pažnju na ponašanje dotičneNije valjda opet @mala mala ccc haha
Prehladit ce se momak
DaaaaTo se je meni desilo kad sam Elmu isao guziti, ja zovem ne javlja se niko, oko 12 puta zvao, cekao oko pola sata ko budala ispred zgrade. da bi rekla ne moze se zena ni depilirati kako treba, a ja najavio 10 sati ranije kad cu doci i nasla kad ce se depilirati, fuksa
Zar je tako dobra?Nije vam ni rezervacija garant da će vam dotična otvoriti vrata. Zato se toplo obucite i budite spremni na duuuuuugo čekanje ako uopšte i dočekate svoj red.
Jeste dobraZar je tako dobra?
Jarane Sofiju vrijedi cekati i cijeli dan ako treba. Sta je tih jebenih 30tak min, mačiji kašalj nidje veze. Odes brate sijednes negdje popijes kafu caj ugrijes se a ne prozivati curu bezvzeNije baš 5 nego preciznije 35. Ne prozivam samo upozoravam ljude.
joj brate jel ti to opet nesta, sta se desavaImate li neku polikliniku u Sarajevu, provjerenu za testiranje? Ono da nisu sad paprene cijene, a da je diskretni i efikasno.
Imate li neku polikliniku u Sarajevu, provjerenu za testiranje? Ono da nisu sad paprene cijene, a da je diskretni i efikasno.
Ma nije nikad ni prošlo Probao klasično otići kod svog ljekara, dobio samo antibiotike koji ne djeluju. A i krema prestala djelovati. Pa moram privatno da se ne igram s tim.krenuo danas kod Eline, dosao pisem poruku ne odgovara
proslo 5-10 min napisem odoh
odgovara 7-8 sati poslije kaze izvini nije mogla, na nasem, kaze crnogorka nije slovakinja a broj joj +31 a na ege stoji da je Slovak pa mi je to sve malo cudno...
joj brate jel ti to opet nesta, sta se desava
Šta je biloMa nije nikad ni prošlo Probao klasično otići kod svog ljekara, dobio samo antibiotike koji ne djeluju. A i krema prestala djelovati. Pa moram privatno da se ne igram s tim.
KojaPogodite koja me je od ovih sto se oglasavanju redovno ugrizla za biceps
ujelo me nešto iz rupe u koju sam stavljaoŠta je bilo
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|