BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Miki se par godina hvali da je pojebao sve na forumu,stavlja inicijale prvo pa puna imena.Zna sve o njima I gdje rade I zive.A veceras nije bio ni kod jedne
Miki nije iz Lukavice malo si se zajebao prijatelju posto vidim da bi i ti malo da udjes na profil a pises ovamo u poruke i pitas ko je i sofija i ova i ona i ni na jedno to pitanje nisi dobio odgovor osim sad oko ermane koju znam da podrzavas ili si cak i njen lazni profil pa se sprdam sa tobom,i nigdje nikad nisam napisao da sam pojebao pola foruma nego da znam vecinu cura

Miki nije iz Lukavice malo si se zajebao prijatelju posto vidim da bi i ti malo da udjes na profil a pises ovamo u poruke i pitas ko je i sofija i ova i ona i ni na jedno to pitanje nisi dobio odgovor osim sad oko ermane koju znam da podrzavas ili si cak i njen lazni profil pa se sprdam sa tobom,i nigdje nikad nisam napisao da sam pojebao pola foruma nego da znam vecinu cura
Vidi prijatelju.Nacemo te

Jos juce sam te upozorio da ne pises za znas vec koga ti nastavio
Evo otvoreno sad.Taman mi zadnje bilo u zivotu naci cu te s drugom kojeg si isto zajebavao vise puta

Previse je branis ako nisi lazni profil jer nigdje nije uvrijedjena niti 1% a to sto soko pljuje po komentarima vidim da je to neka neuzvracena ljubav sa njene strane pa je zato pljuje ocito sa sokola i sa ovog drugog profila sto je nanovo napravljen
Glupane za Sofiju sam te pitao ko je jer sam nepravedno optuzen da sam bio s njom,a ne znam ni ko je niti me zanima ko tebe sto sve zanima.Ponovo sam nepravedno optuzen,ali ok.Istina se kad tad sazna.Boli tebe kurqc sta sam imao ili imam s nekim.Gledaj svoj zivot a pozivam sve ove nabrojane s tvog profila unazad 3 godine da nam kazu tvoje pink ime I prezime ili se sam predstavi.Eto I ja cu odmah ali prvi sam pitao

Glupane za Sofiju sam te pitao ko je jer sam nepravedno optuzen da sam bio s njom,a ne znam ni ko je niti me zanima ko tebe sto sve zanima.Ponovo sam nepravedno optuzen,ali ok.Istina se kad tad sazna.Boli tebe kurqc sta sam imao ili imam s nekim.Gledaj svoj zivot a pozivam sve ove nabrojane s tvog profila unazad 3 godine da nam kazu tvoje pink ime I prezime ili se sam predstavi.Eto I ja cu odmah ali prvi sam pitao
A popusite mi Miki,Sokole,Gorki tj ti svi zajedno tj ti pojedinacno

Mene nista ne zanima i niko mi ovdje nista nemoze otkriti novo jer se vrtite oko 3 cure gpdinu dana, i sa mog profila nikad niko nije prozvan osim salon od crnke sto sam odgovorio ovdje umjesto u inbox pa sam dobio jedno 100 poruka ko je crnka ko je sofija i nikom nisam odgovorio kao sto nisam ni tebi za sofiju
Ermana je samo dobila odgovor na prozivanje mene da se jebem sa nerminom pa zato imam sidu a ja fino upozorio ljude za sidu bez ikakve ruzne rijeci i pazi sta pises da se ne ljutim bezveze niti imam beze sa sokolom niti sa gorkim

Mene nista ne zanima i niko mi ovdje nista nemoze otkriti novo jer se vrtite oko 3 cure gpdinu dana, i sa mog profila nikad niko nije prozvan osim salon od crnke sto sam odgovorio ovdje umjesto u inbox pa sam dobio jedno 100 poruka ko je crnka ko je sofija i nikom nisam odgovorio kao sto nisam ni tebi za sofiju
Ermana je samo dobila odgovor na prozivanje mene da se jebem sa nerminom pa zato imam sidu a ja fino upozorio ljude za sidu bez ikakve ruzne rijeci i pazi sta pises da se ne ljutim bezveze niti imam beze sa sokolom niti sa gorkim
De odblokiraj profil da vidimo da od prije 3 godine seres o 20 njih.Za Bosmal,za inicijale,za gdje rade,koliko imaju djece,jos Milice iz Lukavice koju si prvu nabrojao.De

Kako si se hvalio da si bio sa svakom a veceras nisi ni kod jedne bio nikad.Jesi lud ili bezobrazan sta si
Bio sam sa curama kojim ove sto ih ti spominjes nemogu ni do koljena i dan danas sam sa nekim od njih al to je malo veci level
a niti sam bio sa crnkom niti sa sofijom niti sa ovom tvojom niti sam soko niti ovaj novi profil a pod broj jedan ova tvoja pise da zna ko je soko i kako mu nije uzvratila ljubav kad je htio da je zeni i sad se ti prosipas ovuda pisuci gluposti kao sto se soko prosipa blateci je a nema muda da joj ode na radno mjesto i uzme svoje pare ako vec tvrdi da mu je ukrala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh