BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Čast izuzecima al ovim našima nikako dokazat koliko je pristup važan, često i vazniji od izgleda. Ponašaju se nadrkano, koda si joj ti kriv za neke stvari u životu. Jedva čeka da te istjera i zalupi ti vrata. Takva je bila i ona Sunita Hindic. Kod takvih se vise ne vratim a gdje je pristuo dobar uvijek se vratim i.ima preporuku. Evo.šta ih npr košta ako nema termin nakon tebe da sjedne malo, popije pice i porazgovara? Ništa.
Ili nazoves upitaš, samo izbrblja pola sata 100, sat 200 i poklopi. Katastrofa
Sta si ti ocekivao drugo? Ovo su kurve sve ovdje koje se oglasavaju, bitna je lova samo, dodjes platis, pojebes i zdravo. Za pristup i neku povezanost nadji sebi curu pajdo, jedno je curu kad imas drugo su kurve tj. biznis.

Sta si ti ocekivao drugo? Ovo su kurve sve ovdje koje se oglasavaju, bitna je lova samo, dodjes platis, pojebes i zdravo. Za pristup i neku povezanost nadji sebi curu pajdo, jedno je curu kad imas drugo su kurve tj. biznis.
Ne razumis al ok. Ne treba mi cura jer sam ozenjen. Nisu sve takve, mozda ove ovde, al eto vidis npr sta kazu za tu Crystal. Ako uđem i ona mi samo stopa i poþuriva, to mi je bzvz. Imam nekih sto se tako ne ponašaju. Platim za sat, bude 3h. I ne, nisu.romkonje ni rugobe. Sunita je fizički bila top al.usluga uzas i nikad se nisam vratio.

Ne razumis al ok. Ne treba mi cura jer sam ozenjen. Nisu sve takve, mozda ove ovde, al eto vidis npr sta kazu za tu Crystal. Ako uđem i ona mi samo stopa i poþuriva, to mi je bzvz. Imam nekih sto se tako ne ponašaju. Platim za sat, bude 3h. I ne, nisu.romkonje ni rugobe. Sunita je fizički bila top al.usluga uzas i nikad se nisam vratio.
Jbg sad je u zatvoru zivcana,na kraju ubila covjeka dobro si prosao🤣ako je to ta?

Lujka zesca Boze,eno je puca pickom sad cuvarima🤣🤣🤣
Da, bas lujka. Nije mi padalo napamet da ponovo idem. A stvarno žena imala sve, sise, guza, noge, bas vrh bila al promaja teška

I ovih nekoliko posle mene sto su otisli rekli isto što i ja. Pa niko ne ocekiva sad neku povezanost, zna se da su samo pare bitne. Al ako je mušterija normalan i ne ponaša se krkanski pa mrvicu ljubaznosti da ti se opet vrati i kešira

Da, bas lujka. Nije mi padalo napamet da ponovo idem. A stvarno žena imala sve, sise, guza, noge, bas vrh bila al promaja teška

I ovih nekoliko posle mene sto su otisli rekli isto što i ja. Pa niko ne ocekiva sad neku povezanost, zna se da su samo pare bitne. Al ako je mušterija normalan i ne ponaša se krkanski pa mrvicu ljubaznosti da ti se opet vrati

I ovih nekoliko posle mene sto su otisli rekli isto što i ja. Pa niko ne ocekiva sad neku povezanost, zna se da su samo pare bitne. Al ako je mušterija normalan i ne ponaša se krkanski pa mrvicu ljubaznosti da ti se opet vrati i

I ovih nekoliko posle mene sto su otisli rekli isto što i ja. Pa niko ne ocekiva sad neku povezanost, zna se da su samo pare bitne. Al ako je mušterija normalan i ne ponaša se krkanski pa mrvicu ljubaznosti da ti se opet vrati i kešira
Kod mene ostanu pola sata vise raspricamo se🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh