Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno mislim da ti bas imas neki problem u glavi.Ali najiskrenije.Kod svake si bio sto si se hvalio sad nisu tvoj level.Ne da si lud vec si lud na milionitu.Crnka I ostale jos jednom vas .molim da napisete s kim imamo castBio sam sa curama kojim ove sto ih ti spominjes nemogu ni do koljena i dan danas sam sa nekim od njih al to je malo veci level
a niti sam bio sa crnkom niti sa sofijom niti sa ovom tvojom niti sam soko niti ovaj novi profil a pod broj jedan ova tvoja pise da zna ko je soko i kako mu nije uzvratila ljubav kad je htio da je zeni i sad se ti prosipas ovuda pisuci gluposti kao sto se soko prosipa blateci je a nema muda da joj ode na radno mjesto i uzme svoje pare ako vec tvrdi da mu je ukrala
Dragi Allah dao da mi kurac otpadne odmah nocas ako sam ga stavio u te sto ih ti spominjesIskreno mislim da ti bas imas neki problem u glavi.Ali najiskrenije.Kod svake si bio sto si se hvalio sad nisu tvoj level.Ne da si lud vec si lud na milionitu.Crnka I ostale jos jednom vas .molim da napisete s kim imamo cast
Poremecaj je da je pisao normalno u prvim objavama,ima i poruka da sam trazi broj crnke a sad nije bio kod nje nikad,ni kod drugih btw,pa odjednom I mrzi sve I jednu jer je izgleda fasovao neato pa otud ogorceni Gorki.Nedavno je pisao protiv Brazilki I side u Mostaru a ranije je pisao kako je najbolji sex imao upravo jednom s nekom brazilkom.Da nije Brazilka kriva za ogorcenost??.Pa kopam da probam saznati o kakvom se poremećaju radi ako si u stanju pod skrivenim nickom da pljuješ i obljavljuješ imena cura .
To znači da si bio u kontaktu sa njima godinama i odlazio kod njih i da si ih uspio dobro upoznati i zloupotrijebiti kad si saznao ime i prezime .
Kako inače prosječan lik koji ode kod njih 4,5 puta može saznati ime i prezime i kako joj se zove studio i koje je vjere ?
A ti si izgleda godinama slinio za njima i dalje sliniš inače ne bi iznosio ovako prljavo i podmuklo .
Opet brkas babe i zabe al hajde vidim da si zaljubljen i da ti nije lakoPoremecaj je da je pisao normalno u prvim objavama,ima i poruka da sam trazi broj crnke a sad nije bio kod nje nikad,ni kod drugih btw,pa odjednom I mrzi sve I jednu jer je izgleda fasovao neato pa otud ogorceni Gorki.Nedavno je pisao protiv Brazilki I side u Mostaru a ranije je pisao kako je najbolji sex imao upravo jednom s nekom brazilkom.Da nije Brazilka kriva za ogorcenost??.
Ti nisi vidio pičke ni od te Lamije, a općenito kad govorim o pizdi nisi ti još vidio ni probao osjećaj taj, osudjen si na drkanje čitav život, da praviš profile po forumu i žugaš po curama jer ti ni jedna ne da, mogu mislit taj ružan osjećaj što ti imaš, jebi gaTek cete da zalite za Lamijom i slicnim njoj, koje su dame za ove oronule i umisljene cigancice..
To su dva nivoa, neusporediva..![]()
Ja mislim da ti ne mozes imati ni tu emociju.A da glup jesam shvatam samOpet brkas babe i zabe al hajde vidim da si zaljubljen i da ti nije lako
Praviš lažne profile pičko jedna svako drugi dan, eto na šta ti se život sveo imaš 40 godina, jadno i žalosno, pogledaj se malo u ogledalo večeras prije spavanja na šta ličišTek ces da cvilis kao sanitet..![]()
Gorki nabijem te na kurac.Ta cigancica je najljepsa zena na svijetu.Tacka.baLicim na one koji pisaju po oronulim Sarajevskim cigancicama..![]()
Prvo ne psuj meni jer je nemam.Dalje u pravu si.Vise ne pisem jer sam najveci glupan na svijetu tek vidim sad.Forum I jest za upoznavanje.Samo za kraj.Nabijem Mikija,Sokola,Gorkog I slicne.PozdravJebem vam mame svima !!! moram skrolat 2 dana da dodjem do nekoj broja il iskustva idi te u om svi
Mozes li privatnoIma li iko broj od Aldine sto bude u piramidi pretzno sjedi u prizemlju u kaficu ili u kladionici
Kontakt?Danaas se družimo u Sarajevuu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|