BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bio danas kod Hercegovke u Sarajevu.

Dogovor u sekundi, malo je mrsavija ali ok
Pusenje bez kondoma 10
Sex 8
Izgled 6

Kod Sare sam bio prije 5 dana 10ka cista za sve (meni omiljena i najbolja)

Crnku sam probao prije mjesec dana, dobar sex ali kratko trajalo 10 min

Kod Minie sam bio prije 2 mjeseca fina ima dobre guzove, malo deblja ali ok

Sad idem u Dubai hvala Curke za sve, a muskima pisem kakve su tamo i kakve su cijene hahah <3
Mozel broj od hercegovke u pp , ne mogu da ga nadjem

Bio danas kod Hercegovke u Sarajevu.

Dogovor u sekundi, malo je mrsavija ali ok
Pusenje bez kondoma 10
Sex 8
Izgled 6

Kod Sare sam bio prije 5 dana 10ka cista za sve (meni omiljena i najbolja)

Crnku sam probao prije mjesec dana, dobar sex ali kratko trajalo 10 min

Kod Minie sam bio prije 2 mjeseca fina ima dobre guzove, malo deblja ali ok

Sad idem u Dubai hvala Curke za sve, a muskima pisem kakve su tamo i kakve su cijene hahah <3
kontakt Sare i hercegovke?

Tu sam tu sam samo vas posmatram hahaah
Nismo se uzeli..nedaj Boze..Osoba koja mi nije poruke poslala odkad mi je Majka umrla mi ne treba u životu..Mogla je imati sve što pozeli al jbg drazi su joj drugi..sad nek se hefta s kim stigne za malo love..ja joj na dzabalanu ne bih otišao..
Sad volim Sofiju..i ona je moja nova Julija..

#Elki 😎
Momak potraži neku ozbiljniju pomoć dok još nije zastarilo.

Nakon razočarenja u domaće snage odlučio sam ponovo da isprobam nešto egzorično. Izbor je pao na Jully. Dogovor jako lak u nekoliko poruka, nakon čega mi šalje adresu stana. Nije mi tražila ni selfie ni da slikam haustor kao prethodna. Dolazim na adresu i vrata mi otvara upravo ona sto nije baš uvijek slučaj da vam baš ta cura sa oglasa bude. Obučena u donji veš i štikle. Uživo je još bolja. Znači tijelo top forma, guza taman, sise jesu silikonske ali dobro urađene. Ne vidi se nigdje ožiljak, ima pirsinge na bradavicama i pupku. Ima nekoliko tetovaža ali ništa strašno. Nasmijana i raspoložena puši ga sa kabanicom ali fenomenalno, radi deep throat i to ga guta do kraja. Nakon toga radimo misionarsku i onda ona traži dogy gdje prvi put završim po guzi. Inače sam uzeo sat jer sam se prošli put zezno pa uzeo pola. Nakon male pauze nastavljamo ponovo ga puši i onda me zajahala. Malo dogy i onda ga uze i izdrka po sisama. Mislio sam da će me infarkt opaliti. Sve u svemu možda i najbolji seks u mom životu. Jednostavno, žena zna šta da radi. Jedini problem je njen engleski koji je jako slab ali vjerujte mi neće vam trebati. Moje tople preporuke.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh