BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Alfa x
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lujka zesca Boze,eno je puca pickom sad cuvarimađŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł
Da, bas lujka. Nije mi padalo napamet da ponovo idem. A stvarno ĆŸena imala sve, sise, guza, noge, bas vrh bila al promaja teĆĄka

I ovih nekoliko posle mene sto su otisli rekli isto ĆĄto i ja. Pa niko ne ocekiva sad neku povezanost, zna se da su samo pare bitne. Al ako je muĆĄterija normalan i ne ponaĆĄa se krkanski pa mrvicu ljubaznosti da ti se opet vrati i keĆĄira

Da, bas lujka. Nije mi padalo napamet da ponovo idem. A stvarno ĆŸena imala sve, sise, guza, noge, bas vrh bila al promaja teĆĄka

I ovih nekoliko posle mene sto su otisli rekli isto ĆĄto i ja. Pa niko ne ocekiva sad neku povezanost, zna se da su samo pare bitne. Al ako je muĆĄterija normalan i ne ponaĆĄa se krkanski pa mrvicu ljubaznosti da ti se opet vrati

I ovih nekoliko posle mene sto su otisli rekli isto ĆĄto i ja. Pa niko ne ocekiva sad neku povezanost, zna se da su samo pare bitne. Al ako je muĆĄterija normalan i ne ponaĆĄa se krkanski pa mrvicu ljubaznosti da ti se opet vrati i

I ovih nekoliko posle mene sto su otisli rekli isto ĆĄto i ja. Pa niko ne ocekiva sad neku povezanost, zna se da su samo pare bitne. Al ako je muĆĄterija normalan i ne ponaĆĄa se krkanski pa mrvicu ljubaznosti da ti se opet vrati i keĆĄira
Kod mene ostanu pola sata vise raspricamo seđŸ€ŁđŸ€Ł

Je li iko bio kod ove na masazi?
Ima nekoliko profila na col ali i nekoliko bankvanih profila na olxu

Čast izuzecima al ovim naĆĄima nikako dokazat koliko je pristup vaĆŸan, često i vazniji od izgleda. PonaĆĄaju se nadrkano, koda si joj ti kriv za neke stvari u ĆŸivotu. Jedva čeka da te istjera i zalupi ti vrata. Takva je bila i ona Sunita Hindic. Kod takvih se vise ne vratim a gdje je pristuo dobar uvijek se vratim i.ima preporuku. Evo.ĆĄta ih npr koĆĄta ako nema termin nakon tebe da sjedne malo, popije pice i porazgovara? NiĆĄta.
Ili nazoves upitaĆĄ, samo izbrblja pola sata 100, sat 200 i poklopi. Katastrofa
BaĆĄ su ĆŸenama bitne vaĆĄe preporuke...Karali bi za 100 max, odvratni a o izgledu da ne komentiram..Nije ni čudo ĆĄto je ta ĆŸena likvidirala onog sadistu..

TELEFONSKI SEX UĆœIVO

Nazad
Vrh