BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Najbolje zaobići dogovoriš sve na kraju traži sliku da vidi jesi li ti ta osoba koja mora doći sve nekako drsko ako ju je neko izlevatio nemora biti drska prema drugima ako neposaljes sliku odma blokira lp
naravno da cu da trazim sliku,ima ovde debila koji zele doc a vise nemogu,jer ja necu da ih primim pa kupuju brojeve razne,e zato ako ces da znas a ja posla imam,a ovde njih ima kamara koji su bili kod mene i znaju me,a ima i takvih koji blate kao ti,kome se ne dopada to voz i caos ima svako svoje uslove

Najbolje zaobići dogovoriš sve na kraju traži sliku da vidi jesi li ti ta osoba koja mora doći sve nekako drsko ako ju je neko izlevatio nemora biti drska prema drugima ako neposaljes sliku odma blokira lp
Usput vi bi da nesto jebete za 50km ako moze e nema toga vise,a pojedini ni na sta ne lice smradovi moras ih vracat sa vrata koliko bazde,a nemam protiv nikog nista realno pricam kome se ne svidja nek zaobidje samo,i nek trazi dalje

Jos kaze ozenjen sam ja ovo ono vidjeces me u autu,ma odjebi sta se kurvises onda,sta sam slika obrisala ne treba meni to za galerije niti da skupljam,jer ima manijaka i smradova fuj,pa jutros mi se javio jedan ja mu napisem neces da posaljes sliku jer znam da te necu primit.
I odredjuje mi cijenu za 15min,halo ba ako nemas para nemoj da guzis,nisam na pijaci da se cjenkam,imam stalne musterije i boli me mindza

Jos kaze ozenjen sam ja ovo ono vidjeces me u autu,ma odjebi sta se kurvises onda,sta sam slika obrisala ne treba meni to za galerije niti da skupljam,jer ima manijaka i smradova fuj,pa jutros mi se javio jedan ja mu napisem neces da posaljes sliku jer znam da te necu primit.
Pa ako se vec boji moze poslat sliku da se vidi jednom i siguran je. Ja sam ti se jednom javio prije par mjeseci al posto je samo Tuzla nisam vise slao jer jos nikad nisam ni bio u Tuzli. Al neka broja ako me put nanese😁

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh