Sta si ti pokupio ?Bio i pokupio boleština, izbjegavati u što širem krugu. Narkoman i prenosilac polnih bolesti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si ti pokupio ?Bio i pokupio boleština, izbjegavati u što širem krugu. Narkoman i prenosilac polnih bolesti
ja sam nov u ovome a i ne ide me sa normalnim, ali sada mi se cini da je lakse naci curu nego kurvu ovdjeBio sam sa par kurvi ovih domacih jedna je radila u vogosci i sa njom sam bio najvise mala je bila prva kurvica ali jbg nesto je broj promijenila...I vremenom sam skontao jebo kondom nađite sebi neku malu i jebite je bez kondoma ja sam nasao jednu studenticu i naravno placam joj povremeno neke torbice,jakne pantole ali nikad u zivotu ne bi platio 300 km za ne puni sat uzivanja i da mi neko broji koliko puta sam svršio.Ima dosta i razvedenih dama koje su zagorele kao i mi samo se treba malo potruditi
normalnim = normalnim curamaja sam nov u ovome a i ne ide me sa normalnim, ali sada mi se cini da je lakse naci curu nego kurvu ovdje
Nisam, niti ću bilo koju koja se bavi ovim poslomJesi je jebao bez kondoma?
Nisam je jebao bez kondoma, samo mi je pušila bez kondomaNije hahahah
Nisam je uopste jebao jer sam na vrijeme cuo a i da sam jebao nikada u zivotu ni pusnje kuravi ne bi dao bez kondoma a o sexu da i ne pricam
Nego ako je bez kondoma najebao je sig
Dovoljno da najebeš kao ja. Oral samo bez kondoma i evo već dva mjeseca pišam svakih pola sata, a glavić ko paprika.Nisam je jebao bez kondoma, samo mi je pušila bez kondoma
Kako to buraz? Jesi se testirao, sta bi moglo biti, bakterija neka?Dovoljno da najebeš kao ja. Oral samo bez kondoma i evo već dva mjeseca pišam svakih pola sata, a glavić ko paprika.
HvalaDruze to je Jennifer White. Da je ne znam ti gdje u Bosni otisao bi. Al posto je fejk jbg
Ma neam pojma. Pocelo. Kupio neku kremu, smanjilo 80-90% i evo zadnjih desetak dana se vratilo, a krema ne pomaze. Doktor mi dao samo neke antibiotike.Kako to buraz? Jesi se testirao, sta bi moglo biti, bakterija neka?
Ma brt samo rakije i operi se dobro vjeruj mi to je samo na kozi nesto ostaloMa neam pojma. Pocelo. Kupio neku kremu, smanjilo 80-90% i evo zadnjih desetak dana se vratilo, a krema ne pomaze. Doktor mi dao samo neke antibiotike.
A evo pokusavam naci neku pouzdanu kliniku da se odem privatno testirati. Šta je najgore ne znam na šta da se testiram.
Kandijaza, kondilomi, neam pojma
Nisam ja imao nikakav osip, niti bilo šta drugo, otišao se čisto radi sebe testiratiDovoljno da najebeš kao ja. Oral samo bez kondoma i evo već dva mjeseca pišam svakih pola sata, a glavić ko paprika.
Pisite u ppDijana Husaric Zenica ima li iko pouzdane informacije?
Ja bi Crystal Richi Juliju Diamond dejto i jebo bez kondoma a smatram @Neiskusan1991 da bi i ti isto upusto se u sve to, nemoj lagati da ne bi. Jel ono tebi je Crystal junfer skinula?Nisam, niti ću bilo koju koja se bavi ovim poslom
Suosjecam se buraz, hajde ako ti je za utjehu nisi HIV fasovao, izlijecivo je, potrajat ce, al drugi put misli gornjom glavom.Ma neam pojma. Pocelo. Kupio neku kremu, smanjilo 80-90% i evo zadnjih desetak dana se vratilo, a krema ne pomaze. Doktor mi dao samo neke antibiotike.
A evo pokusavam naci neku pouzdanu kliniku da se odem privatno testirati. Šta je najgore ne znam na šta da se testiram.
Kandijaza, kondilomi, neam pojma
Djeluje to s rakijom meni je Kristal kad smo bili na kafi u Mostaru pričala da ona svoju mindžu redovno rakijom dezinfikuje i nikad nikakvih problema nema a popušila kurčeva i kurčeva sve bez kondoma. @TitoTito samo ga kvalitetnom rakom speri i bakterije da potamami.Ma brt samo rakije i operi se dobro vjeruj mi to je samo na kozi nesto ostalo
Koja je Crystal, jel radi u Mostaru ili...Djeluje to s rakijom meni je Kristal kad smo bili na kafi u Mostaru pričala da ona svoju mindžu redovno rakijom dezinfikuje i nikad nikakvih problema nema a popušila kurčeva i kurčeva sve bez kondoma. @TitoTito samo ga kvalitetnom rakom speri i bakterije da potamami.
Možeš i glavić mu namaži medom da bakterije se zaljepe i nakon 30 minuta onda ga samo rakijom dobro isperi.
Crystal kraljica pušenja bila u Mostaru nekad radila prošle godine u Martu7
Koja je Crystal, jel radi u Mostaru ili...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|