BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

JAVIO SAM SE ZA BROJ DOTICNOM GOSPODINU ZA MILF.

I NARAVNO IMAM MILF DOBRU DA MU DAM KONTAKT.

No kaže razmjena okej.
Pitam ga za tu njegovu kaže cijena 120km,na moje pitanje odakle je koji dio grada.

Odgovor je sledeći

Ako imaš broj daj i tjt.

Ne shvatam poentu da nude broj a nemaju

Budes fer reci imate l milfaru neku mozek kontakt i tjt.

Ne volim ove jeftine trikove.
Ovaj forum je bio krasan od recenzija do razmjena brojeva doķ se nisu pojavili padobranci koji smaraju lazu hvale kude po cio dan neku/kog.

Recenzija/Kontakt/Iskustvo

Sasvim dovoljno za funkcionisanje...
Pa to je jer je lik govnar, eto ne zalijecite se više i to je to.

Ja stvarno ne kontam sta ljudi nije jasno, dakle prodaja magle da se spama sa random brojevima u nadi da ce proci to i da cu dato broj ne pali, kao sto je pokusao majmun neki. Nisu trikovi nikakvi, broj imam, znaci fino pise dajem broj u zamjenu za drugi broj, dakle evo ponovicu opet, das broj, provjerim da li je milfara a ne djevojce od 27 godina, i ako jeste ja ti dam broj. Znaci sve crno na bijelo. Nema potrebe da sebi razbijas glavu
Treba ti pičić polomiti, e to tebi treba.

.to je ova. Cini mi se ok. Ako je ko na slikama stvarno ima extra guzu
Trazi 125eura sto je stvarno ok cijena. Ako je neko bio s njom nek podijeli recenziju.
Bio i pokupio boleština, izbjegavati u što širem krugu. Narkoman i prenosilac polnih bolesti

Bio sam sa par kurvi ovih domacih jedna je radila u vogosci i sa njom sam bio najvise mala je bila prva kurvica ali jbg nesto je broj promijenila...I vremenom sam skontao jebo kondom nađite sebi neku malu i jebite je bez kondoma ja sam nasao jednu studenticu i naravno placam joj povremeno neke torbice,jakne pantole ali nikad u zivotu ne bi platio 300 km za ne puni sat uzivanja i da mi neko broji koliko puta sam svršio.Ima dosta i razvedenih dama koje su zagorele kao i mi samo se treba malo potruditi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh