BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Šta vam je taj EGE?
E to ti je PRVA LIGA,,,a kao ostale cure nisu ...pa ako koja cura svoj trud...zaceni onda svi skoce...samo sto oci nevade...al za prvu ligu..niko ni reci...a tamo sve brazilke i pi koja nasa cura...al brazilke su nekad bili muskarci...kakav covece EFE...DOMACE CURE SU VRHUNSKA KLASA ZA NJIH...al nas mentalitet..eto to ti je EGE...

E to ti je PRVA LIGA,,,a kao ostale cure nisu ...pa ako koja cura svoj trud...zaceni onda svi skoce...samo sto oci nevade...al za prvu ligu..niko ni reci...a tamo sve brazilke i pi koja nasa cura...al brazilke su nekad bili muskarci...kakav covece EFE...DOMACE CURE SU VRHUNSKA KLASA ZA NJIH...al nas mentalitet..eto to ti je EGE...
Ne znam jaro, samo pitam, a nije loše zaigrati u više liga, al ne bih to nikad probavo, to što je da je nekad imalo čunu. 😁

Barbie sa ege jel neko bio plavuša? Htio sam joj dati 50€ jer nedam vise Portugalkama ali sto jest jest dobra je bas dobra i to je ta a uzivo i bolja nego nismo dogovorili oko cijene i ja otišao. Malo mi je sumnjivo bilo isto kao da nekome priča nešto da joj spuštam cijenu ja se okrenem i odem ali bas dobar komad

Maltretiraš ih , gubiš vrijeme , pojavljuješ se ispred vrata i očekuješ za 50 eura neku uslugu iako joj na profilu piše 150 eura ?

Ima neko iza nje da stoji zato su skupe da su one same bilo bi to jeftinije. Neki njih renta
Kada god sam pitao spustili su mi za 50 eura tako da bi na kraju dao 50 maraka više u odnosu na domaće cure al bi zato imao vrhunsku ribu pored sebe, koja zna kako da zadovolji muškarca. Moje neko iskustvo do sad je da treba izbjegavati azijske i ruske brojeve. Brazilke su se pokazale kao vrhunske a opet kazem cijena je malo veća, iako sam jednu domaću platio isto toliko a cura im nije ni do koljena po izgledu i uslužnosti. Tako da ako bi birao EGE uvijek jer kod nas nema takvih ribetina.

Imas broj pa tu ces dobit odgovor
Rijetko nadr*Ana osoba. Za svoje pare još se otresa na tebe i drži predavanje. U komunikaciji s njom sam se osjećao kao da sam otišao na šalter u opštinu i naletio na neku šalterušu u pms-u. Ako želite da vas neko vrijedja i naziva "debilom, kokuzom i pickopacenikom", jer pitaš za cijenu, onda je ovo prava adresa/broj 😂

Evo slike pa sami procijenite Jel vrijedno truda da se ostave pare:

Rijetko nadr*Ana osoba. Za svoje pare još se otresa na tebe i drži predavanje. U komunikaciji s njom sam se osjećao kao da sam otišao na šalter u opštinu i naletio na neku šalterušu u pms-u. Ako želite da vas neko vrijedja i naziva "debilom, kokuzom i pickopacenikom", jer pitaš za cijenu, onda je ovo prava adresa/broj 😂

Jado smaras vise ispitujete,a kao dosao bi nekad.nisi ti iz Brckog uopste znam ko si pickopacenik

Jbga ja sam uvijek uspijevao lagano dogovoriti sa njom vidjenje. Ne znam za vas.. doduse na mene se naljutila, al to je druga strana price.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh