Imas li broj od njeIma u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas li broj od njeIma u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Jesam ja odlicnaJeli bio ko kod kety iz banjaluke
Pa sta vam sad smeta..jel da je pljujem ili da je ispostujem jos koji dan..20 stranica postova napiso o njoj kako neće više, i sad je reklamira sa svog profila.
Ma dobro mi pravo..Puko ko lajsna
Znam da ti Sofija fali..zato mojne meni to..Jbt kad god udjem na ovaj forum 100 stranica ispisano o njoj stvarno drug sto je previse previse daj bola ako si reko da je gotovo neces vise nista pisati postedi nas malo nazovi je rjesite to jednom zauvijek u četiri oka
Amico mio..ja stanem oni me pocnu bockat hahahMilito, amico mio, otvori posebnu temu za Crnku, bice lakse. Treba vremena da se pregledaju komentari ako nisi bio na forumu nekoliko dana. Tako je bilo i sa Crystal kad je Mostarac ludio za njom. Koga interesuje, otici ce na tu temu. Pisem sa najboljim namjerama, caro mio
moze li broj od ove.Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Sta poslije svega morzu jedan..jel si to zavidan..zna ona da mi se može obratiti kad god hoce..Jel ovo smor stvarno reklamira crnku sa svog profila ,poslije svega što je pisao
Mozel broj u P.PIma u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Ima stručna pomoć za takve kao tiSta poslije svega morzu jedan..jel si to zavidan..zna ona da mi se može obratiti kad god hoce..
39 ti godina pises po cijeli dan komentare ko kakav balavacIma stručna pomoć za takve kao ti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|