Milito
Active member
Sad svaka hoce da mi bude Julija hahahBar plati pa kara.
A ovdje vise od pola foruma visi bez veze.
Niti se kara niti se ima para.Samo iz supljeg u prazno prosipanje.
A ja samo jednoj Romeo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad svaka hoce da mi bude Julija hahahBar plati pa kara.
Pa za 2-3 dana ti budu rezultati gotoviMa više volim privatno, ne samo radi diskrecije. Kontam da je proces brži i učinkovitiji.
Nešto sam (na)jebo prije 20 dana, iako sam imao zaštitu. Pa čisto da mi je srce na mjestu.
Upozori nas na vrijemeMa više volim privatno, ne samo radi diskrecije. Kontam da je proces brži i učinkovitiji.
Nešto sam (na)jebo prije 20 dana, iako sam imao zaštitu. Pa čisto da mi je srce na mjestu.
Je li moze brojIma u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Ima i onih koji karaju zgodne ženske besplatno, a isto prate forume s kurvama.i dive se onima koji se redaju kao u zubnoj ordinaciji za polizat neku smrdulju.Bar plati pa kara.
Ima i onih koji karaju zgodne ženske besplatno, a isto prate forume s kurvama.i dive se onima koji se redaju kao u zubnoj ordinaciji za polizat neku smrdulju.
Ma ja imam osjećaj da ovdje niko ništa ne kara, nego je 95% lovačkih.Ima i onih koji karaju zgodne ženske besplatno, a isto prate forume s kurvama.i dive se onima koji se redaju kao u zubnoj ordinaciji za polizat neku smrdulju.
Forum služi da se iznesu razna mišljenja.Ma ja imam osjećaj da ovdje niko ništa ne kara, nego je 95% lovačkih.
Žena ne zna da masira i jako je arogantna i bezobrazna tako da zaobiđi Sonju druže.Jel neko bio kod ove Sonje, sto ima oglas za masazu na pik-u.Postavila je provokativne slike.
FujJel neko bio kod ove Sonje, sto ima oglas za masazu na pik-u.Postavila je provokativne slike.
Dobra guzla, samo pozuruje. Dogovara svakih 15 min likoveJeli bio ko kod kety iz banjaluke
Je li moze broj
Posalji broj drug piz.Dobra guzla, samo pozuruje. Dogovara svakih 15 min likove
Podalji br.mobImas li broj od nje
Pa kakav je seksDobra guzla, samo pozuruje. Dogovara svakih 15 min likove
Pa kakav je seks
Gdje se nalazi tacnoDobra guzla, samo pozuruje. Dogovara svakih 15 min likove
Zenica, malo starija. Imao sam kondom, ali eto od te noći 20 dana neka nelegoda u šeširu, kasnije i uriniranju. Nadam se da je samo reakcija na kondom, jer da je neki virus vjerv se ne bi odmah pojavio problem.Upozori nas na vrijeme
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|