Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja to objasnjavam ovdje al me napadajuZafalilo keša pa se svim sredstvima, ili ti navlakušama počela baviti...klasika kao i do sada...odradi te za10min i noga
Ove sto te stvari ne nedaju netreba ici da je dzaba, moja preporuka. Htijele bi da se jebu da im ne uđe.Stavljam još jednu reckicu, u Mostaru pojebao sam po drugi put Anu crnku. Klsika suck&fuck, Solidna pička ljepuškasta šteta što neće da puši bez kondoma i sto neda da joj se istreseš po tijelu
Guza 8
Sise 7
Pušenje 7.
Crte lica 9
Ukupan dojam ocjena 8/10
Pa ne jebu se one s tobom sto vole jebanje,vec zbog para.Svaka ti kaze Srce,duso,sex masino ..a ustvari misli Konju,vole...I gleda da te izlevatiOve sto te stvari ne nedaju netreba ici da je dzaba, moja preporuka. Htijele bi da se jebu da im ne uđe.
Šta se ti sad raspisao kao da nisi najveći levat ispaoPisam djaba
Nije zlato al et jbg
Hahah
Nisi u toku.Ona se (Julija) raspis(h)ala..uvela zlatni tus u ponudu.Prati malo temuŠta se ti sad raspisao kao da nisi najveći levat ispao
Vidim da se ruga našem drugu muscle up, a balavca je dosta za 3 životaNisi u toku.Ona se (Julija) raspis(h)ala..uvela zlatni tus u ponudu.Prati malo temu
I to tvoje je stvar ukusa jer npr.i meni kur pada čim vidi škembu u ženske,može se jebat ko najbolja na svijetu meni neće valjati. A te floskule jebe se loše,srednje ili dobro...ko je odredio šta je loše a šta super?Cuj ima malo stomaka i celulita hagahag.
Pa ne ide na modnu pistu pa da joj se gledaju dimenzije i mjeri kolicina sala.Ovdje se ocjenjuje generalni utisak neke ,pristup,higijena,energijs,karizma,kako se kara,kako te ispostuje,generalni izgled.Ti joj kralju mjeris celulit i malo salca.
Koliko bora ukupno ima nisi naveo?
A jebaca presretaca
Ma ne ruga se.Cini ti se.Vec odes na termin pun muskosti I samopouzdanja.A izadjes ..popisanVidim da se ruga našem drugu muscle up, a balavca je dosta za 3 života
Bar nisam popisanŠta se ti sad raspisao kao da nisi najveći levat ispao
Hahah Balo balaviVidim da se ruga našem drugu muscle up, a balavca je dosta za 3 života
Balvan
Jači si popuštam...Balvan
Vidi sto mu je vokri
Uredu ali sto dati da te podcjenjuju i pusi ti sa kondomom ako si uredan i cist. A jos na sve to da ne mozes svrsiti po njoj nego u kondom. Pa dajte ljudi ne dajte da vas takve jebu , to je nista drugo nego podcjenjivanje.Pa ne jebu se one s tobom sto vole jebanje,vec zbog para.Svaka ti kaze Srce,duso,sex masino ..a ustvari misli Konju,vole...I gleda da te izlevati
Nista od toga vjeruj miRealno Crnka je mogla ubaciti u ponudu
Anal sa kondomom naravno
Pušenje bez kondoma
Svršavanje po tijelu sise, stomak, guza i noge. Ništa joj ne bi falilo.
I naravno Frenchkising, kad joj dođe kakav Hercegovac nepušač, sa blistavim osmjehom.
Tad bi njena usuga bila potpuna.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|