BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Drug
Prijatelju ne mozes reci "cak sta vise" jer je to pleonazam,kada pises dvaput rijeci sa istim znacenjem.Cak si I ovo fulio jer se stavise skupa pise.Npr,neces reci "Vratio sam se nazad",jer se to podrazumijeva,neces se vratiti naprijed.Dakle,pises samo "cak" ili "stavise" pa biraj sta ces pisati.Pozdrav
Drug
Hvala na zapažanju i času pravopisa. Mislim da ljudima treba vise recenzija kako se koja kurava jebe, a ne kako sta pise da li zajedno ili odvojeno tebi ipak hvala!

Drug
Hvala na zapažanju i času pravopisa. Mislim da ljudima treba vise recenzija kako se koja kurava jebe, a ne kako sta pise da li zajedno ili odvojeno tebi ipak hvala!
U pravu si,recenzije samo.Vec nekako ih opisujes ono kao da biras izmedju teletine,govedine,junetine..a kako si ti opisao najslicnije je kravetine..Pisac nije mislio na gramatiku vec opisne pridjeve

U pravu si,recenzije samo.Vec nekako ih opisujes ono kao da biras izmedju teletine,govedine,junetine..a kako si ti opisao najslicnije je kravetine..Pisac nije mislio na gramatiku vec opisne pridjeve
Eeeeeee, jebi ga druze mislim da sam bio jasan sta sam htio reci. Nemam vremena pisati romane. Ko ce svima udovoljiti. Evo primjera Motorista I Gorki jednom je Sara top drugom kurcu ne valja, ne bi uz nju bicikl prislonio.

Eeeeeee, jebi ga druze mislim da sam bio jasan sta sam htio reci. Nemam vremena pisati romane. Ko ce svima udovoljiti. Evo primjera Motorista I Gorki jednom je Sara top drugom kurcu ne valja, ne bi uz nju bicikl prislonio.
Eeeee pa gdje si druze.Ma ovaj Gorki ti je kontra klan to sam vec ranije objasnio,zato je pljuje.A Motorista joj je decko najvjerovatnije.I da,iako ima decka slazem se da je Sara najljepsa ubjedljivo..Iskren sam

• Like
reagiranja: 43+
Eeeee pa gdje si druze.Ma ovaj Gorki ti je kontra klan to sam vec ranije objasnio,zato je pljuje.A Motorista joj je decko najvjerovatnije.I da,iako ima decka slazem se da je Sara najljepsa ubjedljivo..Iskren sam
Decko joj zivi u Mostaru, ako je Motorista iz Mostara onda je on taj. Bivsi muž je u BL vjerovatno u Sa ima nekog jakog simpatizera.

Decko joj zivi u Mostaru, ako je Motorista iz Mostara onda je on taj. Bivsi muž je u BL vjerovatno u Sa ima
43+ili je 50+ HA HA HA HA pa ljudi zar nemate pametnijeg posla nego polemisati odakle je ciji bivsi muž ,momak ,svaler ,sjmpatija ili vam ga jednostavno JEBAC ,forum vam nema smisla vise postao je bolji od Španske sapunice po pitanju polemisanja mene ,Crnke itd pa ljubicice moje drage budite normalni zakazite svoje termine na vreme , nemojte se cjenkat kao zadnji cigani ,nema nista za 50km ups ima da vam otkrijem tajnu u Sarajevu imate takozvane sobe kod "Cara " ima jedna gospodja neki 40godina solidnog izgleda ali damfa kod nje sve moze i bez zastite i svrsavanje u usta i u nju ma sto pozelite plus imate sobu koja smrdi na migrante i razno razne ostale mirise imate tus kabinu koja se crni ,solju na koju ne smijes pomisliti da sjednes jer ces u suprotnom dobiti hiljadu upala i infekcija ,imate peskire za tusiranje kod nje koje je prije vas koristilo 10 migranta koji se crne itd itd dakle kako vi zahtijevate higijenu na nivou a pola vas ovdje dodje kod nas i kaze pa znas ja imam kod sebe trenutno 100km MRS NAPOLJE DRUZE ,MAMU IDI I JEBI ZA TE PARE DO UJUTRU AKO ZELIS ,SVI VI ZAHTIJEVATE :LIJEPU ,ZGODNU ,MIRISLJAVU ,TOP PROSTOR ,CISTU POSTELJINU ,TOPLU VODU ,GEL ZA TUSIRANJE ,CIST I MIRISALJAV PESKIR ITD ITD DRUZE ONDA PLATI KAO GOSPODIN I GUZI KAKO TREBA ,NISAM NAJBOLJA NISAM NI NAJLOSIJA KOME SE NE SVIDJA PRODUZI DALJE ,KANITE SE BA NASI PRIVATNI ZIVOTA JER NIKAD NE ZNATE KO CE DO KADA TRPITI NEKE STVARI , NALETITI CE TE NA HRNJAV NOS PA CE VAM NEKA MAMU JEBAT ZBOG TOGA AKO CE MO REALNO KOLIKO VAS JA SA SUPRUGAMA ,RODITELJIMA SRETNEM U TRZNOM CENTRU ,SVIJET JE MALI SVE SE BRZO SAZNA EH SAD DA VAM OTKRIJEM JOS NESTO NITI JE MENI BIVSI MUZ IZ BL NITI JE MOMAK IZ MOSTARA TO STO JA POJEDINIM KRETENIMA KAZEM KAD POCNU PRETJERIVAT DOSAO MI JE MOMAK TO NE ZNACI DA MI JE MOMAK IZ MOSTARA,BANJA LUKE ,ZENICE ,TUZLE ITD
AH DA CEK CEK NESTO MI PUCKA ,PUCKA GORE PUCKA DOLE AAAAA PUCA MI KURAC ZA VASE KOMENTARE 😀
I JOS NESTO NEMAM JEDNOG MOMKA IMAM IH 10 ALI DA BI JEDAN OD VAS BIO MOJ MOMAK MORATE IMATE SVAKI DAN DA MI DATE JEDNO 2.000/4.000€
LJUBIM VAS MLITAVE
CURE KOJE SE BAVITE OVIM ZELIM VAM SAMO DA IMATE MNOGO SABURA I ZIVACA SA OVIM KRETENIMA POJEDINIM

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh