Musleup2
New member
Samo ti Roki zavrni malo pipu. I kad zafali keša, možda proširi usluge ipočne raditi anal i pušing bez kondomaNista od toga vjeruj mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti Roki zavrni malo pipu. I kad zafali keša, možda proširi usluge ipočne raditi anal i pušing bez kondomaNista od toga vjeruj mi
Zavrnuo evo radi non stop hahhaSamo ti Roki zavrni malo pipu. I kad zafali keša, možda proširi usluge ipočne raditi anal i pušing bez kondoma
Eh to samo zavrni pa nek radi kako god hoćeZavrnuo evo radi non stop hahha
To miki jesi to ostavio zenuBanja Luka tu sam petak i subotu samo!
066-141-783 whatsapp
Nema potrebe da me komentariste sem recenzija dosadni ste. Ovo novo sto sam uvela nema svaki dan.
Banja Luka bice petak to novo,fetise radim po neke koji nisu prebolesni, napisala sam ko me pitao sve informacije.
U cemu vama zivot prodje u pisanju komentara po forumu ja ne vjerujem , msm ni ne citam vidim da ima tona.
#crnka
Jbm ti dan odvratniBanja Luka tu sam petak i subotu samo!
066-141-783 whatsapp
Nema potrebe da me komentariste sem recenzija dosadni ste. Ovo novo sto sam uvela nema svaki dan.
Banja Luka bice petak to novo,fetise radim po neke koji nisu prebolesni, napisala sam ko me pitao sve informacije.
U cemu vama zivot prodje u pisanju komentara po forumu ja ne vjerujem , msm ni ne citam vidim da ima tona.
#crnka
Sutra free od 14:00Mostar nesto ovih dana ?
Ima novih pisi ppPreporuka za mostar od ovih što se oglašavaju
Crnka
Ana
Viktorija
Zana
Znaci to sam ja finansirao jbm li vam pleme..Banja Luka tu sam petak i subotu samo!
066-141-783 whatsapp
#crnka
Pojma druze nemas,plati pa vidiNema novine tebra
Ponadali se analu ili bez gumice..
Jedina novina je da radi i sa parom tj momak i djevojka sa njom..
A ima budala pa hoce i da se ispisa po njima hahah..
Toliko sam je volio al nebi joj nikad dao da se ispisa po meni hahah
Iako je usrala sve sto sam radio za nju
Ocito nisi u toku..moze sad raditi za marku sve za mene je mrtvaPojma druze nemas,plati pa vidi
Miki, milane ....To miki jesi to ostavio zenu
Samomiki je to pisao hahahNisam ja njoj bio momak. Ja sam oženjen i samo sam joj bio klijent koji je imao kod nje da kažem poseban status. Dugo smo bili u tako nekom lijepom odnosu dok nije sve saznala moja supruga. I tu je nastao haos u kojem Crnka nije ispala fer prema meni. Reci joj da ima poruku na Watsap u koja je moje zbogom.
Blokirala me a kaže na privatnom broju da nije.
Uglavnom ne prima moje poruke pa bolje da joj ti preneseš već da je zovem na broj koji koristi za salon.
Ima li ti ista za komentarisati osim što si svakom loncu poklopac. Malo si dosadan. Čovjek je pita ja odgovorio. Za raziku od tebe moje recenzije imaš za više od 15 osoba kod kojih sam bio. Ja se tvoje ne sjećam ni jedne. Ajd ti malo podrkajCuj ima malo stomaka i celulita hagahag.
Pa ne ide na modnu pistu pa da joj se gledaju dimenzije i mjeri kolicina sala.Ovdje se ocjenjuje generalni utisak neke ,pristup,higijena,energijs,karizma,kako se kara,kako te ispostuje,generalni izgled.Ti joj kralju mjeris celulit i malo salca.
Koliko bora ukupno ima nisi naveo?
A jebaca presretaca
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|