BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Banja Luka tu sam petak i subotu samo!

066-141-783 whatsapp

Nema potrebe da me komentariste sem recenzija dosadni ste. Ovo novo sto sam uvela nema svaki dan.
Banja Luka bice petak to novo,fetise radim po neke koji nisu prebolesni, napisala sam ko me pitao sve informacije.

U cemu vama zivot prodje u pisanju komentara po forumu ja ne vjerujem , msm ni ne citam vidim da ima tona. 🤮

#crnka🖤
To miki jesi to ostavio zenu

066-141-783 whatsapp

Nema potrebe da me komentariste sem recenzija dosadni ste. Ovo novo sto sam uvela nema svaki dan.
Banja Luka bice petak to novo,fetise radim po neke koji nisu prebolesni, napisala sam ko me pitao sve informacije.

U cemu vama zivot prodje u pisanju komentara po forumu ja ne vjerujem , msm ni ne citam vidim da ima tona. 🤮

#crnka🖤
Jbm ti dan odvratni

Jel sad vide pojedini koliko me je lagala iz dana u dan..Ja najgori na kraju..Cao i zdravo i forumu i kurvi raspaloj jbm ti dan onaj jadni fukaro bijedna..

066-141-783 whatsapp

#crnka🖤
Znaci to sam ja finansirao jbm li vam pleme..
Ovamo poruke podrske i kao brak mu skoro unistila..a tamo ja finansiram a karanje poslije mene fuj jbm li vam dan...smradovi..a ti mi se gadis do boli jadnice jadna..sve ti najgore zelim u zivotu bijednice..Svi su ovdje bili u pravu za sve..a ja za tebe bio..fuj fuj

Nisam ja njoj bio momak. Ja sam oženjen i samo sam joj bio klijent koji je imao kod nje da kažem poseban status. Dugo smo bili u tako nekom lijepom odnosu dok nije sve saznala moja supruga. I tu je nastao haos u kojem Crnka nije ispala fer prema meni. Reci joj da ima poruku na Watsap u koja je moje zbogom.
Blokirala me a kaže na privatnom broju da nije.
Uglavnom ne prima moje poruke pa bolje da joj ti preneseš već da je zovem na broj koji koristi za salon.

Nisam ja njoj bio momak. Ja sam oženjen i samo sam joj bio klijent koji je imao kod nje da kažem poseban status. Dugo smo bili u tako nekom lijepom odnosu dok nije sve saznala moja supruga. I tu je nastao haos u kojem Crnka nije ispala fer prema meni. Reci joj da ima poruku na Watsap u koja je moje zbogom.
Blokirala me a kaže na privatnom broju da nije.
Uglavnom ne prima moje poruke pa bolje da joj ti preneseš već da je zovem na broj koji koristi za salon.
Samomiki je to pisao hahah

Cuj ima malo stomaka i celulita hagahag.
Pa ne ide na modnu pistu pa da joj se gledaju dimenzije i mjeri kolicina sala.Ovdje se ocjenjuje generalni utisak neke ,pristup,higijena,energijs,karizma,kako se kara,kako te ispostuje,generalni izgled.Ti joj kralju mjeris celulit i malo salca.
Koliko bora ukupno ima nisi naveo?
A jebaca presretaca🤣
Ima li ti ista za komentarisati osim što si svakom loncu poklopac. Malo si dosadan. Čovjek je pita ja odgovorio. Za raziku od tebe moje recenzije imaš za više od 15 osoba kod kojih sam bio. Ja se tvoje ne sjećam ni jedne. Ajd ti malo podrkaj:ROFLMAO:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh