HvalaŽena ne zna da masira i jako je arogantna i bezobrazna tako da zaobiđi Sonju druže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HvalaŽena ne zna da masira i jako je arogantna i bezobrazna tako da zaobiđi Sonju druže.
Dobarr, zna znanje. Pozurivanje joj je mana. Dolazi u BL povremeno.Pa kakav je seks
Kakav si kada ova bas dobra nije tvoj kalibar??? Boze sacuvaj ..
Slike lagano fotošopirane, godine srednje tridesete, prostor ok ali u zgradi iz doba austrougarske, tuširanje obavezno nudi čist ručnik, seks za ispraznit jaja ok ništa specijalno, nije baš moj kalibar ali za jednom sasvim ok
Moželi broj lpIma u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Generalno stvar ukusa, meni naprimjer nije nešto. Dogovorili termin pa sam morao cekati da se lik pre mene isprazni. A onda mene požurivala jer je drugi brzo vjerovatno na vratima. Urednost stana ok ali, ona neka ocjena 3/10 ima stomaka i celulita ,a sex 2/10 jer joj je ociti mrsko mjenjati poze.Jeli bio ko kod kety iz banjaluke
Sory na pisanim greškama.Generalno stvar ukusa, meni naprimjer nije nešto. Dogovorili termin pa sam morao cekati da se lik pre mene isprazni. A onda mene požurivala jer je drugi brzo vjerovatno na vratima. Urednost stana ok ali, ona neka ocjena 3/10 ima stomaka i celulita ,a sex 2/10 jer joj je očito mrsko mjenjati poze.
Opet navodim stvar ukusa.
Ako ces ici bolje otidji kod Snježe ili Hercegovke bolje su u svakom smislu.
Ima Sara je u Mostaru ja msm jos danasPozdrav da li mi sada moze neko preporucit u mostaru neku curu
Sta je novo u ponudi ili je samo šuplja?Stavljam još jednu reckicu, u Mostaru pojebao sam po drugi put Anu crnku. Klsika suck&fuck, Solidna pička ljepuškasta šteta što neće da puši bez kondoma i sto neda da joj se istreseš po tijelu
Guza 8
Sise 7
Pušenje 7.
Crte lica 9
Ukupan dojam ocjena 8/10
Nema novine tebraSta je novo u ponudi ili je samo šuplja?
Zafalilo keša pa se svim sredstvima, ili ti navlakušama počela baviti...klasika kao i do sada...odradi te za10min i nogaNema novine tebra
Ponadali se analu ili bez gumice..
Jedina novina je da radi i sa parom tj momak i djevojka sa njom..
A ima budala pa hoce i da se ispisa po njima hahah..
Toliko sam je volio al nebi joj nikad dao da se ispisa po meni hahah
Iako je usrala sve sto sam radio za nju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|