BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jeli bio ko kod kety iz banjaluke
Generalno stvar ukusa, meni naprimjer nije nešto. Dogovorili termin pa sam morao cekati da se lik pre mene isprazni. A onda mene požurivala jer je drugi brzo vjerovatno na vratima. Urednost stana ok ali, ona neka ocjena 3/10 ima stomaka i celulita ,a sex 2/10 jer joj je ociti mrsko mjenjati poze.
Opet navidim stvar ukusa.
Ako ces ici bolje otidji kod Snježe ili Hercegovke bolje su u svakom smislu.

Generalno stvar ukusa, meni naprimjer nije nešto. Dogovorili termin pa sam morao cekati da se lik pre mene isprazni. A onda mene požurivala jer je drugi brzo vjerovatno na vratima. Urednost stana ok ali, ona neka ocjena 3/10 ima stomaka i celulita ,a sex 2/10 jer joj je očito mrsko mjenjati poze.
Opet navodim stvar ukusa.
Ako ces ici bolje otidji kod Snježe ili Hercegovke bolje su u svakom smislu.
Sory na pisanim greškama.

Cuj ima malo stomaka i celulita hagahag.
Pa ne ide na modnu pistu pa da joj se gledaju dimenzije i mjeri kolicina sala.Ovdje se ocjenjuje generalni utisak neke ,pristup,higijena,energijs,karizma,kako se kara,kako te ispostuje,generalni izgled.Ti joj kralju mjeris celulit i malo salca.
Koliko bora ukupno ima nisi naveo?
A jebaca presretaca🤣

Stavljam još jednu reckicu, u Mostaru pojebao sam po drugi put Anu crnku. Klsika suck&fuck, Solidna pička ljepuškasta šteta što neće da puši bez kondoma i sto neda da joj se istreseš po tijelu
Guza 8
Sise 7
Pušenje 7.
Crte lica 9
Ukupan dojam ocjena 8/10

Nije meni ništa spominjala novo nisam ni pitao ali platio bi da joj svršim po licu al ne radi to i radi Zlatni Tuš ili piš al sad jel to novo ili staro u ponudi ne znam

Sta je novo u ponudi ili je samo šuplja?
Nema novine tebra 😎
Ponadali se analu ili bez gumice..
Jedina novina je da radi i sa parom tj momak i djevojka sa njom..
A ima budala pa hoce i da se ispisa po njima hahah..
Toliko sam je volio al nebi joj nikad dao da se ispisa po meni hahah
Iako je usrala sve sto sam radio za nju 😎

Nema novine tebra 😎
Ponadali se analu ili bez gumice..
Jedina novina je da radi i sa parom tj momak i djevojka sa njom..
A ima budala pa hoce i da se ispisa po njima hahah..
Toliko sam je volio al nebi joj nikad dao da se ispisa po meni hahah
Iako je usrala sve sto sam radio za nju 😎
Zafalilo keša pa se svim sredstvima, ili ti navlakušama počela baviti...klasika kao i do sada...odradi te za10min i noga

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh