BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Znam da ti Sofija fali..zato mojne meni to..
Pa sve i da mi fali nepisem dnevno 100 stranica de bola malo ohladi glavu stvarno drug nema smisla ovo sto ti radis ne govorim ti iz nikakve zle namjere vec za tvoje dobro kazem ti nazovi je rijesi to sa njom u četiri oka pa moze kako moze zivot ide dalje ti sutra i da okrenes novi list u životu opet bi ti ona bila na prvom mjestu jbg znam da je volis

Pa sve i da mi fali nepisem dnevno 100 stranica de bola malo ohladi glavu stvarno drug nema smisla ovo sto ti radis ne govorim ti iz nikakve zle namjere vec za tvoje dobro kazem ti nazovi je rijesi to sa njom u četiri oka pa moze kako moze zivot ide dalje ti sutra i da okrenes novi list u životu opet bi ti ona bila na prvom mjestu jbg znam da je volis
Nmg da ne odgovorim tim levatima koji me citiraju..zivot im se sveo na 8 radnih sati svakog dana i onda su najaktivniji oko prvog u mjesecu da bi oni nesto jebali za 150 km..idu mi na onu stvar..a tebi legendo nemam sta zamjeriti ti si bio i prije tu i znas sve nemoram dalje..Sve najbolje tebra 😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh