Malikrmanjonac
Member
Posalji u pp broj drug od te crneIma u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji u pp broj drug od te crneIma u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Sta cu koliko god stario.. uvijek cu se osjecati kao da imam 18..39 ti godina pises po cijeli dan komentare ko kakav balavac
Pa sve i da mi fali nepisem dnevno 100 stranica de bola malo ohladi glavu stvarno drug nema smisla ovo sto ti radis ne govorim ti iz nikakve zle namjere vec za tvoje dobro kazem ti nazovi je rijesi to sa njom u četiri oka pa moze kako moze zivot ide dalje ti sutra i da okrenes novi list u životu opet bi ti ona bila na prvom mjestu jbg znam da je volisZnam da ti Sofija fali..zato mojne meni to..
Nmg da ne odgovorim tim levatima koji me citiraju..zivot im se sveo na 8 radnih sati svakog dana i onda su najaktivniji oko prvog u mjesecu da bi oni nesto jebali za 150 km..idu mi na onu stvar..a tebi legendo nemam sta zamjeriti ti si bio i prije tu i znas sve nemoram dalje..Sve najbolje tebraPa sve i da mi fali nepisem dnevno 100 stranica de bola malo ohladi glavu stvarno drug nema smisla ovo sto ti radis ne govorim ti iz nikakve zle namjere vec za tvoje dobro kazem ti nazovi je rijesi to sa njom u četiri oka pa moze kako moze zivot ide dalje ti sutra i da okrenes novi list u životu opet bi ti ona bila na prvom mjestu jbg znam da je volis
TakodjeNmg da ne odgovorim tim levatima koji me citiraju..zivot im se sveo na 8 radnih sati svakog dana i onda su najaktivniji oko prvog u mjesecu da bi oni nesto jebali za 150 km..idu mi na onu stvar..a tebi legendo nemam sta zamjeriti ti si bio i prije tu i znas sve nemoram dalje..Sve najbolje tebra
Neka Bella na viberu ?+387603320595 jel poznato kome,jel ko dogovorio šta?
Znal ko šta o njoj?Neka Bella na viberu ?
Pisao sam joj i kaze da radi samo video i slike za bonove.. tako da vece su sanse da je fake nego bilo kakav dogovor.+387603320595 jel poznato kome,jel ko dogovorio šta?
Kladioničar neki truhli propaliPisao sam joj i kaze da radi samo video i slike za bonove.. tako da vece su sanse da je fake nego bilo kakav dogovor.
Vjerovatno..Kladioničar neki truhli propali
Zanima i mene, da li ih iko moze opisat, visina tezina godine kosa, ne trba plastika, samo nornalna cura, nema veze ako ima koje kilo viskaPreporuka za mostar od ovih što se oglašavaju
Crnka
Ana
Viktorija
Zana
Pa nismo ih vagali i mjerili lafe.Zanima i mene, da li ih iko moze opisat, visina tezina godine kosa, ne trba plastika, samo nornalna cura, nema veze ako ima koje kilo viska
Privatizirao si forum s bezbroj samodopadnih poruka a ne mozes jebat a da ne platis. Aj zivio!Sta poslije svega morzu jedan..jel si to zavidan..zna ona da mi se može obratiti kad god hoce..
Moze njen broj privatno ?Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Zato cu uvijek jebatPrivatizirao si forum s bezbroj samodopadnih poruka a ne mozes jebat a da ne platis. Aj zivio!
Bar plati pa kara.Privatizirao si forum s bezbroj samodopadnih poruka a ne mozes jebat a da ne platis. Aj zivio!
Cura sklonila sliku sa wp,neko se izgleda zajebavaJeli bio ko kod te Jelene iz PD.? Ili je to lik ljubomoran pa stavio broj tel. Nebi dzaba da trosim vrijeme ako cura nije u poslu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|