BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ima li gdje kakva privatna klinika gdje se čovjek može testirat? Idealni Zenica ili Sarajevo.
U svakom većeg gradu ti ima anonimno i besplatno testiranje, otiđi u zavod za javno zdravstvo, ja sam bio nedavno čisto da provjerim, jer nisam imao nikakve simptome i sve je u redu.
Znači nigdje ne piše tvoje ime, nalaz dižeš tako što kažeš šifru koju ti daju, također nema imena na njemu, nemaš potrebe plaćati, jer možeš besplatno uraditi.

U svakom većeg gradu ti ima anonimno i besplatno testiranje, otiđi u zavod za javno zdravstvo, ja sam bio nedavno čisto da provjerim, jer nisam imao nikakve simptome i sve je u redu.
Znači nigdje ne piše tvoje ime, nalaz dižeš tako što kažeš šifru koju ti daju, također nema imena na njemu, nemaš potrebe plaćati, jer možeš besplatno uraditi.
Ma više volim privatno, ne samo radi diskrecije. Kontam da je proces brži i učinkovitiji.

Nešto sam (na)jebo prije 20 dana, iako sam imao zaštitu. Pa čisto da mi je srce na mjestu.

Mislim da od tih 10 ustvari postoje njih 3,4 koje rade pod drugim imenima hahahaha 😆,naravno I drugim brojevima
I ne vidim potrebu za recenzijama jer su tu sve negdje od godina,izgleda I usluge.Dobro poznate svima.Jedino je smjesnije od toga sto su pod raznoraznim imenima,a jedne te iste,ono kad sa "muskih profila" pisu hvalospjeve same o sebi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh