Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji br.lukavice9Moze broj od te iz lukavice
Posalji br.lukavice9
Mozeli br od te iz lukav.c.pizdravPosalji br.lukavice9
U svakom većeg gradu ti ima anonimno i besplatno testiranje, otiđi u zavod za javno zdravstvo, ja sam bio nedavno čisto da provjerim, jer nisam imao nikakve simptome i sve je u redu.Ima li gdje kakva privatna klinika gdje se čovjek može testirat? Idealni Zenica ili Sarajevo.
Ma više volim privatno, ne samo radi diskrecije. Kontam da je proces brži i učinkovitiji.U svakom većeg gradu ti ima anonimno i besplatno testiranje, otiđi u zavod za javno zdravstvo, ja sam bio nedavno čisto da provjerim, jer nisam imao nikakve simptome i sve je u redu.
Znači nigdje ne piše tvoje ime, nalaz dižeš tako što kažeš šifru koju ti daju, također nema imena na njemu, nemaš potrebe plaćati, jer možeš besplatno uraditi.
Hajde u BihacJos danas Mostar
066-141-783 whatsapp
#Crnka
Jeko ona?Tu izbjegavati ima dobre probleme sa glavom
Mislim da od tih 10 ustvari postoje njih 3,4 koje rade pod drugim imenima hahahaha ,naravno I drugim brojevimaPreporuka za mostar od ovih što se oglašavaju
Crnka
Ana
Viktorija
Zana
I ne vidim potrebu za recenzijama jer su tu sve negdje od godina,izgleda I usluge.Dobro poznate svima.Jedino je smjesnije od toga sto su pod raznoraznim imenima,a jedne te iste,ono kad sa "muskih profila" pisu hvalospjeve same o sebiMislim da od tih 10 ustvari postoje njih 3,4 koje rade pod drugim imenima hahahaha ,naravno I drugim brojevima
može li broj, je li provjereno ili prevara?Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva.
Znaci, poravna legislativa i onda bambusanje do prvog?Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
20 stranica postova napiso o njoj kako neće više, i sad je reklamira sa svog profila.Jos danas Mostar
066-141-783 whatsapp
#Crnka
Puko ko lajsna20 stranica postova napiso o njoj kako neće više, i sad je reklamira sa svog profila.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|