BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa Maca diskrecija je predstavnik "narodnih kurvi" I nije relevantna za poredjenje.Elitne kurve su bivsi I sadasnji top modeli,znaci prvo pojavom svojom odaju takav utisak,a uz to pricaju po nekoliko svjetskih jezika.U ovom poslu ko I u svakom je potrebno uloziti u svoj imidz,nije dovoljno samo napumpati usne I staviti silikone.Nesto je I u obrazovanju.O tome pricam.E tu je razlika.Bez uvrede
Ne znaju nas da govore i pišu a ne druge jezike..

Sto da se uvlacim imam ja sta guziti prije nje, mala me i ne zna i nece nikad ni saznati a bio sam kod nje i prije tebe sigurno. Takodjer, nije meni nikakva frka otici do Sa ako mi i malo zagusti… apsolutno nemam nikakvu namjeru ovdje da se raspravljam sa tobom jer vidim da ne planiras odustati iako nisam prvi a vjerovatno ni zadnji koji ti pise nesto ovako. Nista, malo cemo se strpiti dok ti ne dosadi jer izgleda da bas i ne znas kad treba stati.
Nema ga da nije bio kod nje 😎🤣

Skoro sve Ukrajinke i Ruskinje su kod nas uglavnom teška prevara od izgleda pa do usluge. I još na to dodaj da te "šamare" ne vrijede u svojoj zemlji ni 50€ (osim ako je mušterija stušio u sebe flašu vodke).

Pojedini podforumi zaista trebaju administratore ili slicno....za ove sto objavljuju potpune informacije od djevojaka.

Nije problem sto neko podijeli broj, ali jebem ga, zasto navodis broj, radno mjesto i ime cure? Odbila te pa joj se sada svetis?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh