BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ti druze ozbiljnih psihickih problema imas, a koga ti izvrnes ja mu se naguzim. Ti si jedna pickica koja je sto je neko reko u 39 godina prvi put guzio i zaljubio se u niskorazrednu kuravu. Forum ti sluzi za lijecenje, a neces se izlijeciti nikad. Sad ce te uhvatiti ove druge niskorazredne prostitutke, koja ima gram mozga da te opeljusi. Ali nema tebe nesto ni opeljusiti, sve je i onako laz….

Ti druze ozbiljnih psihickih problema imas, a koga ti izvrnes ja mu se naguzim. Ti si jedna pickica koja je sto je neko reko u 39 godina prvi put guzio i zaljubio se u niskorazrednu kuravu. Forum ti sluzi za lijecenje, a neces se izlijeciti nikad. Sad ce te uhvatiti ove druge niskorazredne prostitutke, koja ima gram mozga da te opeljusi. Ali nema tebe nesto ni opeljusiti, sve je i onako laz….
Haha 😎
Jel se trebam nasmijati ili sta..
Jos jedna fukara u nizu domacih fukara..trebal ti da ti posaljem x.bonom koju marku..

E pickice malena..jel ti to mozda ona nalagala
stagod jer drugacije nezna..a pitaj nju nemam ti ja sta ovdje pisati..sta sam sve radio i koliko joj davao..al jebaji ga..bilo proslo opeko se na lazi jedne nebitne osobe..i gotovo..samo da opet ne spomene biblioteku jer nista drugo i nezna..

A jarane stvarno mislim da je dosta tvog smaranja, napravi sebi drugu temu pa tamo prozivaj koga i kako hoces..prodji se cure vise, svi smo skontali da si se zajebao i gotovo je sad.

A jarane stvarno mislim da je dosta tvog smaranja, napravi sebi drugu temu pa tamo prozivaj koga i kako hoces..prodji se cure vise, svi smo skontali da si se zajebao i gotovo je sad.
Nece jos za Tuzlu sta se uvlacis
Kukas da je disvi ima p'o godine
A i kad dodje u tz razocara se pa mene zove da joj isfinansiram troskove..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh