Skorpion54
New member
Pozdrav raja imam broj za razmjenu iz Sarajeva zenska jako ljepa i zgodna a nije na oglasima jer joj je sporedno ovo sto radi. Razmjena za broj takodje provjerene jos ako radi anal odlicno. Moguce dobiti i foto bez lica..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ppPozdrav raja imam broj za razmjenu iz Sarajeva zenska jako ljepa i zgodna a nije na oglasima jer joj je sporedno ovo sto radi. Razmjena za broj takodje provjerene jos ako radi anal odlicno. Moguce dobiti i foto bez lica..
Sta je problem okaciti broj? Kakve su to gluposti sa razmjenama kao da su slicice ispred skolePozdrav raja imam broj za razmjenu iz Sarajeva zenska jako ljepa i zgodna a nije na oglasima jer joj je sporedno ovo sto radi. Razmjena za broj takodje provjerene jos ako radi anal odlicno. Moguce dobiti i foto bez lica..
Pa sta ce okaciti broj ako cura ne radi javno, da je htjela sama bi imala svoj oglas i svi bi je vec karali Sto na ege sto na ostalo…Sta je problem okaciti broj? Kakve su to gluposti sa razmjenama kao da su slicice ispred skole
Moze li broj pozdrav.Pozdrav raja imam broj za razmjenu iz Sarajeva zenska jako ljepa i zgodna a nije na oglasima jer joj je sporedno ovo sto radi. Razmjena za broj takodje provjerene jos ako radi anal odlicno. Moguce dobiti i foto bez lica..
LazovMoze li broj pozdrav.
Problem je jer peca ljude i dijeli isti onaj prevarantski broj na koji sam upozoravao. (062095113 +38762095113 ulica savfeta bega basagica )Sta je problem okaciti broj? Kakve su to gluposti sa razmjenama kao da su slicice ispred skole
Teska narkomanija burke, ja se zajebo i pisao ovdje da se drugi ne zajebu, ali vidim ti se upecoProblem je jer peca ljude i dijeli isti onaj prevarantski broj na koji sam upozoravao. (062095113 +38762095113 ulica savfeta bega basagica )
jes jara, srećom ja nisam je ni dotakao... ali nisam tada bio na forumu kad si pisaoTeska narkomanija burke, ja se zajebo i pisao ovdje da se drugi ne zajebu, ali vidim ti se upeco
Mogu ti naci broj od Vesne koja dolazi vikendom u Sarajevo, uzme stan na dobrinji ili Lukavici oko 100 traži da se časti, voli anal tako mi je rekla sa kondomom, mana ima 55-60g krupna je i buckasta... Pisao sam sa njom ali mi se nije dalo. Mogu ti i poslati slikePozdrav raja moze neko da me uputi na provjerenu zensku koja radi anal. Sarajevo hvalaa
Ima profil na klubuzaodrasle tu sam je upoznao djeluje mi fina i pristojna ženaMogu ti naci broj od Vesne koja dolazi vikendom u Sarajevo, uzme stan na dobrinji ili Lukavici oko 100 traži da se časti, voli anal tako mi je rekla sa kondomom, mana ima 55-60g krupna je i buckasta... Pisao sam sa njom ali mi se nije dalo. Mogu ti i poslati slike
Odakle je ta Vesna?Ima profil na klubuzaodrasle tu sam je upoznao djeluje mi fina i pristojna žena
Mozes li meni u pp poslati broj i slike? HvalaIma profil na klubuzaodrasle tu sam je upoznao djeluje mi fina i pristojna žena
Posalji i meni broj. HvalaMogu ti naci broj od Vesne koja dolazi vikendom u Sarajevo, uzme stan na dobrinji ili Lukavici oko 100 traži da se časti, voli anal tako mi je rekla sa kondomom, mana ima 55-60g krupna je i buckasta... Pisao sam sa njom ali mi se nije dalo. Mogu ti i poslati slike
Koji je njen profil?Elma Karić plavuša sa Otoke kod Binga, imaš je na Cityoflove ima sto profila a imaš i ovdje sve o njoj pa pregledaj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|