Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elki prijatelju je li tebi ikad bez gumice popušila i dala u guzu?Nema novine tebra
Ponadali se analu ili bez gumice..
Jedina novina je da radi i sa parom tj momak i djevojka sa njom..
A ima budala pa hoce i da se ispisa po njima hahah..
Toliko sam je volio al nebi joj nikad dao da se ispisa po meni hahah
Iako je usrala sve sto sam radio za nju![]()
Jel radi veceras?Crnka vam je na Stupu pa eto hahaha
Imas je na PHubu al nezz jel "radi" inace
Iskreno..nisam trazio..znaci nije..a sta sam radio za nju mogao sam platiti rokovu akademiju i da karam s njimElki prijatelju je li tebi ikad bez gumice popušila i dala u guzu?
Radi..nemoj zakasnitiJel radi veceras?
Sve si rekao, hvala i ljubim punoPa to je ono sve sto ovdje traze ljudi da mijenja poze i da ne gleda na sat..a ima ponekad stan ako radi nesto duze pa uzme u lukavici stan na dan..Mislim ipak da je nekad i do musterije dal ce mraciti ili ne...evo npr samnom joj je bilo super..i u kontaktu smo svakodnevno..
Ma lutka si moja..voli te bratSve si rekao, hvala i ljubim puno![]()
Samo ti Roki zavrni malo pipu. I kad zafali keša, možda proširi usluge ipočne raditi anal i pušing bez kondomaNista od toga vjeruj mi![]()
Zavrnuo evo radi non stop hahhaSamo ti Roki zavrni malo pipu. I kad zafali keša, možda proširi usluge ipočne raditi anal i pušing bez kondoma
Eh to samo zavrni pa nek radi kako god hoćeZavrnuo evo radi non stop hahha
To miki jesi to ostavio zenuBanja Luka tu sam petak i subotu samo!
066-141-783 whatsapp
Nema potrebe da me komentariste sem recenzija dosadni ste. Ovo novo sto sam uvela nema svaki dan.
Banja Luka bice petak to novo,fetise radim po neke koji nisu prebolesni, napisala sam ko me pitao sve informacije.
U cemu vama zivot prodje u pisanju komentara po forumu ja ne vjerujem , msm ni ne citam vidim da ima tona.
#crnka![]()
Jbm ti dan odvratniBanja Luka tu sam petak i subotu samo!
066-141-783 whatsapp
Nema potrebe da me komentariste sem recenzija dosadni ste. Ovo novo sto sam uvela nema svaki dan.
Banja Luka bice petak to novo,fetise radim po neke koji nisu prebolesni, napisala sam ko me pitao sve informacije.
U cemu vama zivot prodje u pisanju komentara po forumu ja ne vjerujem , msm ni ne citam vidim da ima tona.
#crnka![]()
Znaci to sam ja finansirao jbm li vam pleme..Banja Luka tu sam petak i subotu samo!
066-141-783 whatsapp
#crnka![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677