Milito
Active member
...Bravo..Pas ti mater jebo više
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Bravo..Pas ti mater jebo više
druže jebes nam forum dosadan si kako nemas osjecaja kad stat. popusti nas malo...Bravo..
Jesam li stao druze..i opet mene citirate..jesam li napisao ista o toj osobi odkad sam stao o njoj nisam..ovaj majmun nas'o nesto psovati..odma vidis to selo kako proradi u pojedincima..druže jebes nam forum dosadan si kako nemas osjecaja kad stat. popusti nas malo
Ono kao unistavas forum .selo kako proradi u pojedincima..
Banjalucani vidimo se sutra od bicu dostupna od 14hBanjaluka srijeda i cetvrtak
Dolazim sama sve info na wap 065052735
#Sofija
Upravo tako..moze biti vokri im hhOno kao unistavas forum .
A na forumu ,daj br ,"odakle je ova",
Vecina ovdje vrijedza,psuju mater jedni drugima,odu izjebu neku pa ovdje pisu kako smrdi kako je odvratna ,debela ,fuj,narkomanka ovakva onakva.Upravo tako..moze biti vokri im hh
Banjalucani vidimo se sutra od bicu dostupna od 14h
#Sofija
Vecina ovdje vrijedza,psuju mater jedni drugima,odu izjebu neku pa ovdje pisu kako smrdi kako je odvratna ,debela ,fuj,narkomanka ovakva onakva.Upravo tako..moze biti vokri im hh
Bilo je brisali mi profile..Vecina ovdje vrijedza,psuju mater jedni drugima,odu izjebu neku pa ovdje pisu kako smrdi kako je odvratna ,debela ,fuj,narkomanka ovakva onakva.
Ja odavno nisam procitao normalnu recenziju bez da se navrijedza neko.
Valjda je to neki vid dusevne hrane,frustracije sta li.
Pa frustriraj i ti ,boli te racku,dok te n
Pročitaj svojih zadnji dvadeset zadnjih postova, nigdje recenzije
Ja sam samo jednom napisao ovdje jednu recenziju samo sa drugog profila i vise nikada.Vecina ovdje vrijedza,psuju mater jedni drugima,odu izjebu neku pa ovdje pisu kako smrdi kako je odvratna ,debela ,fuj,narkomanka ovakva onakva.
I u toj recenziji nikoga nisam uvrijedio da dodam.Vecina ovdje vrijedza,psuju mater jedni drugima,odu izjebu neku pa ovdje pisu kako smrdi kako je odvratna ,debela ,fuj,narkomanka ovakva onakva.
Sarajevo prekosutraSta je ovo svi u Mostaru, Sarajevo nista
Tel: 064/677-677
|
|
|
|