Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je kod te plave sa Miljacke?Imam ovu plavu na otoci i tjt nemam vise ganjam i ja evo niko nema
Je li bio ko kod te iz Prijedora?065 986 509
Jelena Prijedor radi u kasinu ima dijete ali voljna za udarati samo se fino javite
Dosla ti Lana transica u Tz vidim da si trazio
Pa s ovim jednim komentarom da se zaljubio u niskorazrednu kuravu vise si je ti realno izvrijedjao nego on sto pise danima.Drugo,u pravu si da ga "napadaju" druge davateljke seksualnih usluga u namjeri da dobiju dio kolaca I da iskoriste priliku sto je covjek I sam napisao u nekom ranijem postu"Da ga ga vec taguju druge".Nek pise momak sta hoce,ima razlog za to.Vidis njegovu objavu I samo prekocis na sljedecu ako ti smeta I ne komentarises.PozzTi druze ozbiljnih psihickih problema imas, a koga ti izvrnes ja mu se naguzim. Ti si jedna pickica koja je sto je neko reko u 39 godina prvi put guzio i zaljubio se u niskorazrednu kuravu. Forum ti sluzi za lijecenje, a neces se izlijeciti nikad. Sad ce te uhvatiti ove druge niskorazredne prostitutke, koja ima gram mozga da te opeljusi. Ali nema tebe nesto ni opeljusiti, sve je i onako laz….
Prijatelju ako ona dnevno primi 10 razlicitih kurceva u prosjeku,dzaba joj I Gucci parfem.Sve one uz doplatu rade sve zivo,I tu tus ne pomaze.Elitne prostitutke kostaju po par hiljada noc,a ove se samo mogu zvati tako u svojoj glavi.Ovo su kurve za sirotinju na forumu.Vidis da idu na turneje od gradova do sela.Jos malo ce ih glovo dostavljatMeni je najzanimljivije čitat koja se ne kupa, kojoj smrdi iz usta ili iz nje dolje, koja ih prima kao na autobusnom kolodvoru, koja se briše vlažnim maramicama a nema vremena okupat se...
Pa majka mu stara zar je moguće da u 21.stoljeću moraš strepit hoće li te na vratima dočekat smrdljiva čkapi koja ne sliči nimalo onoj sa slika?
Eto po tebi elitne dobre ok idu u Dubai jedu govna pisaju se po njima seru itd,a ovde po tebi sve sirotinja na forumu od muskaraca,i nema se sta ko tu zamisljat u svojoj glavi,cuj ti mene ne mozes uvrijedit sto ces rec da sam kurva itd,a ti sta si onda,kakva razlika od elitne i obicne molim te sta je ta elitna prije radila pusila kurceve po 20km ko maca diskrecija,i ajd bogati da vam nije ovakvih sto nazivate trecerazredne itd ne bi nista jebali.Prijatelju ako ona dnevno primi 10 razlicitih kurceva u prosjeku,dzaba joj I Gucci parfem.Sve one uz doplatu rade sve zivo,I tu tus ne pomaze.Elitne prostitutke kostaju po par hiljada noc,a ove se samo mogu zvati tako u svojoj glavi.Ovo su kurve za sirotinju na forumu.Vidis da idu na turneje od gradova do sela.Jos malo ce ih glovo dostavljat
Pa Maca diskrecija je predstavnik "narodnih kurvi" I nije relevantna za poredjenje.Elitne kurve su bivsi I sadasnji top modeli,znaci prvo pojavom svojom odaju takav utisak,a uz to pricaju po nekoliko svjetskih jezika.U ovom poslu ko I u svakom je potrebno uloziti u svoj imidz,nije dovoljno samo napumpati usne I staviti silikone.Nesto je I u obrazovanju.O tome pricam.E tu je razlika.Bez uvredeEto po tebi elitne dobre ok idu u Dubai jedu govna pisaju se po njima seru itd,a ovde po tebi sve sirotinja na forumu od muskaraca,i nema se sta ko tu zamisljat u svojoj glavi,cuj ti mene ne mozes uvrijedit sto ces rec da sam kurva itd,a ti sta si onda,kakva razlika od elitne i obicne molim te sta je ta elitna prije radila pusila kurceve po 20km ko maca diskrecija,i ajd bogati da vam nije ovakvih sto nazivate trecerazredne itd ne bi nista jebali.
BrojLutka i raja prava
A ti eto obrazovan pa sto si na ovom forumu jbt da i ti ne trazis trans itd koji si ti lik ajd poyPa Maca diskrecija je predstavnik "narodnih kurvi" I nije relevantna za poredjenje.Elitne kurve su bivsi I sadasnji top modeli,znaci prvo pojavom svojom odaju takav utisak,a uz to pricaju po nekoliko svjetskih jezika.U ovom poslu ko I u svakom je potrebno uloziti u svoj imidz,nije dovoljno samo napumpati usne I staviti silikone.Nesto je I u obrazovanju.O tome pricam.E tu je razlika.Bez uvrede
Ne trazim,ne brini se.Napisao sam ti bez uvrede I ne znam sto te je pogodio moj komentar,ili si se pronasla u njemu.To je onda do tebe.PozdravA ti eto obrazovan pa sto si na ovom forumu jbt da i ti ne trazis trans itd koji si ti lik ajd poy
Ja se pronasla,ma jok ba samo pises bez veze ovde,ko ti eto nesto poredis.Koji ces ti kurac ovde ovo je forum kako ti maloprije napisa za sirotinju koja jebe sve i svasta.Ne trazim,ne brini se.Napisao sam ti bez uvrede I ne znam sto te je pogodio moj komentar,ili si se pronasla u njemu.To je onda do tebe.Pozdrav
Sto da se uvlacim imam ja sta guziti prije nje, mala me i ne zna i nece nikad ni saznati a bio sam kod nje i prije tebe sigurno. Takodjer, nije meni nikakva frka otici do Sa ako mi i malo zagusti… apsolutno nemam nikakvu namjeru ovdje da se raspravljam sa tobom jer vidim da ne planiras odustati iako nisam prvi a vjerovatno ni zadnji koji ti pise nesto ovako. Nista, malo cemo se strpiti dok ti ne dosadi jer izgleda da bas i ne znas kad treba stati.Nece jos za Tuzlu sta se uvlacis
Kukas da je disvi ima p'o godine
A i kad dodje u tz razocara se pa mene zove da joj isfinansiram troskove..
Evo otisla je sa foruma Crnka.Pretjerali ste sa prozivkama moze li u guzu itd.To se pita u 4 okaSto da se uvlacim imam ja sta guziti prije nje, mala me i ne zna i nece nikad ni saznati a bio sam kod nje i prije tebe sigurno. Takodjer, nije meni nikakva frka otici do Sa ako mi i malo zagusti… apsolutno nemam nikakvu namjeru ovdje da se raspravljam sa tobom jer vidim da ne planiras odustati iako nisam prvi a vjerovatno ni zadnji koji ti pise nesto ovako. Nista, malo cemo se strpiti dok ti ne dosadi jer izgleda da bas i ne znas kad treba stati.
I?Kakva je,ima li slika,reklamira li se gdje?Svaki...dan snjeza..u banjaluci..od 8 do 20..viber...poruka poziv..066927363
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|